Secondary Adv

Rrjeta me hapje Kunder Insekteve, Fero Line

Fero Line

Pershkrimi

Rrjeta me hapje Kunder Insekteve

Ky lloj modeli përdoret kryesisht për dyert e ballkoneve të cilat mund të lihen të hapura gjatë verës, por edhe mund të përdoret për derën e hyrjes me mentesha të shtrënguara që e bëjnë rrjetën të mbyllet automatikisht.

Karakteristikat

Qëndrueshmëri e madhe dhe siguri, profil shtesë për mbyllje i cili vihet në mes të kornizës;

Mentesha me gjerësi të madhe sigurojnë mbylljen e rrjetës

Propozohet me ngjyra të ndryshme

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme