Secondary Adv

Kondicioner me sistem split me fuqi te mesme dhe me kondensues ajri DXE, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kondicioner me sistem split me fuqi te mesme dhe me kondensues ajri DXE

Refrigerant R410A

Cooling capacity 7.8-30 kW

Heating Capacity 7.9-33 kW

Produkte te ngjashme