Secondary Adv

Chiller ajer uje dhe motokondensues Smuffo , Aermek Albania

Aermek Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Chiller ajer uje dhe motokondensues Smuffo 

Refrigerant R134a-R407C

Air Flow Rate 180-300 mc

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme