Secondary Adv

Kondicioner dyshemeje incaso Fan Coil Ventilcassaforma, Aermek Albania

Aermek Albania

 Përshkrimi

Kondicioner dyshemeje incaso Fan Coil Ventilcassaforma

Cooling capacity 840-2830 W

Heating Capacity 2010-5940 W

Fuqia termike: nga 1060 në 5940 W 

 

Instalimi inkaso.

 

Karakteristika :

VentilCassaforma është një veshje me llamarinë të zinguar që zë një hapësirë në mur per vendosjen e fan koilerit rezidencial Omnia UL-P.

Kutia e fan koilerit montohet ne mur gjatë fazës së ndërtimit në pozicionin ku do të vendoset fan koileri.

Në punimet e mëvonëshme fan koileri do të jetë i fshehur plotësisht.

VentilCassaforma lindi per te kënaqur kërkesat për hapësira sipas kritereve te arkitekturës moderne të mobilimit të brendshëm.

I disponueshëm në 4 madhësi që i korespondojnë 4 madhësive të ndryshme të fan Omnia UL-P.

VentilCassaforma është e përbërë nga disa pjesë:

1. kutia inkaso CHU;

2. Paneli i mbylljes.

 

 

 

CHU

Kutia që mbështjell fan koilerin është prej llamarine të zinguar.

CHU inkastrohet ne mur gjatë fazës së ndërtimit.

Per të fshehur tubacionet Ventilcsaforma është e pajisur me një sërë maskimesh prej llamarine. 

  Panneli i Mbylljes

Realizuar prej llamarine të punuar që të pranojë lyerjen me bojen e murit.

Nuk paraqet anjë pengesë dhe lejon personalizimin e panelit me materiale dhe ngjyrat e dëshiruara.

Produkte te ngjashme