Secondary Adv

Makineri CNC per kthim metali niversale me motor me bosht t integruar NEF Series, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Përmbledhja e teknologjisë kthyese

Në fushën e teknologjisë së kthimit të CNC-së, DMG MORI ofron një gamë unike të veglave makinerish me disa madhësi, forma dhe shumëllojshmëri të pajisjeve. Të gjitha makinat e kthimit, qendrat e përpunimit dhe qendrat automatike të kthimit bazohen në një komplet modular të përbërësve të lartë. Disa shembuj bindës janë drejtime lineare për dinamikë maksimale, revolvera me një mjet të drejtpërdrejtë të mjeteve të integruara, spindle compactMASTER për fleksibilitet maksimal në zonën e punës dhe produktivitetin maksimal në proces, si dhe revista mjetesh me këmbyes të shpejtë të veglave për herë të shkurtra dhe produktivitetit maksimal.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme