Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Makineri universale per punimin e metalit Seri DMU | ZETADI
Secondary Adv

Makineri universale per punimin e metalit Seri DMU, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK
Makineri universale per punimin e metalit Seri DMU

Shfaq kontaktet

 Pershkrimi

Përmbledhje e teknologjisë së mulliri të aksit

Makina Universal Milling shënojnë fillimin e udhëheqjes së DMM MORI në tregun botëror në fushën e machining 5-aks. Qoftë për operacionin klasik të bluarjes me 5 anë ose makina me 5 aks për klasën premium të përpunimit të njëkohshëm shumë të saktë, disponueshmëria e një seri të gjerë duke filluar nga baza në lartësi formon spektrin e plotë të një teknologjie mulliri efikase. Karakteristika të tjera mbresëlënëse përfshijnë saktësi të arritshme prej më pak se 15 µm në hapësirë ??dhe një shumëllojshmëri të dimensioneve të workpiece që mund të prodhohen - deri në 40 ton peshe përbërës si dhe shtigjet e udhëtimit deri në 6 metra.

 

Në bazë të pesë serive të saj në fushën e qendrave të përpunimit universale me këmbyes të paletës, DMG MORI hap rrugën e përsosur për klientët e saj që të përdorin të drejtën e përpunimit automatik nga 5 anët dhe madje edhe sfidimin e mullinjve të njëkohshëm të njëkohshëm. Ky proces jo vetëm që siguron fleksibilitet produktiv, por edhe performancë të lartë të prerjes dhe saktësi maksimale të shoqëruar me dinamikë të lartë dhe aksesueshmëri të shkëlqyeshme dhe ergonomi - argumente të mëtejshme të forta. Përveç shumëllojshmërisë gjeometrike që rezulton nga performanca me 5 aks, alternativat e gishtit të optimizuar me detyra sigurojnë kushte të përgjithshme të përgjithshme në të gjitha fushat e aplikimit të teknologjisë së mullirit CNC. Gama shtrihet nga materiale që janë të vështira për t'u prerë, p.sh. në industrinë e hapësirës ajrore, atyre që kërkojnë saktësi më të lartë dhe cilësi të sipërfaqes në fushën e përpunimit të veglave dhe prodhimit të mykut.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme