Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Makineri vertikale per punim metali CTV Series | ZETADI
Secondary Adv

Makineri vertikale per punim metali CTV Series, ZETADI SHPK

ZETADI SHPK
Makineri vertikale per punim metali CTV Series

Shfaq kontaktet

 



Pershkrimi

Përmbledhje e kthimit të prodhimit vertikal

Makinat e kthimit vertikal të serive CTV ofrojnë stabilitet dhe saktësi maksimale. Edhe makina standarte arrijnë vlera më të mira në kohën e kthimit vertikal të frytit dhe pjesëve boshtore në pjesë të mesme. Përveç kësaj, CTV 250 DF paraqet veten si një qendër vertikale e përpunimit të mullirit vertikal për përpunim të plotë, veçanërisht nyje homo-kinetike në industrinë e automobilave.

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme