Secondary Adv

Seria murale MSZ-HR, UNI-KLIMA

UNI-KLIMA

Pershkrimi

Dizenjo e thjeshtë dhe Miqësore
Linjat e thjeshta dhe të rrumbullakosura falin ndjesinë e një ambjenti miqësor dhe të rehatshëm. Nga ana tjetër, dimensionet kompakte të njësisë së brendshme bëjnë të mundur instalimin edh enë hapsirat më të vogla.

Refregjerant R32
Sasia e vogël e gazit ftohës, për më tepër edhe e llojit R32, bën që njësia MSZ-HR të jetë edhe më miqësore me mjedisin, pasi ka potencial të ulët të ndotjes së mjedisit.

Eficiente në kursimin e energjisë
Teknologjia Inverter e Mitsubishi Electric’s është projektuar në mënyrë të tillë që të përshtasë automatikisht ngarkesën operacionale në varësi të nevojës. Në këtë mënyrë reduktohet konsumi i tepërt i energjisë elektrike duke arritur klasën e energjisë A++ në ftohje dhe A+ në ngrohje.

Kontroll i thjeshtë
Pulti i thjeshtë i kontrollit dhe funksionet mundësojnë zgjidhje të thjeshtuar.

Sistem kontrolli Wi-Fi
Ndërlidhës Wi-Fi (Opsional)
Ndërlidhësi opsional dhe i bazuar në “MELCloud” i mundëson përdoruesit të kontrollojë kondicionerët dhe statusin e operimit  nëpërmjet kompjuterit personal, tabletit apo telefonit.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme