Secondary Adv

Traktor kopshti me qese shkarkimi Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

Traktorët e kopshtit të prapëm-shkarkimit janë sinteza e forcës dhe besueshmërisë, me prerje të ngritur dhe kapacitet ngarkese. Designed për të menaxhuar zona me lartësi deri në 9,000 m², këto makina janë të pajisura me transmision hidrostatik dhe një tufë elektromagnetike për thika prestar angazhimi; ato gjithashtu mund të vendosen për të vepruar në mënyrën e mulching. Traktor OM 84 / 14,5 K mbrapa-shkarkimit, me 84 cm e saj gjerësia e prerjes, është e përkryer për prerjen me marrje në hapësirat më të vogla. Gjithë gamën e traktorëve të kopshtit të pasme-shkarkimit është projektuar për t'u takuar nevojat e përdoruesve më të kërkuar që kërkojnë performancë të avancuar të kositjes së kombinuar me kënaqësi të pashembullt të ngarjes. Ata munden të vendoset për grumbullimin e barit, duke përdorur tërheqësin e barit me madhësi të madhe (deri në 320 litra), për shkarkimin e pasme në tokë, ose për të prerë copa të prera në grimca të imta dhe t'i kthejë ato në lëndinë si lëndë ushqyese (funksioni mulching).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme