Secondary Adv

Fshese korenti me bateri Oleo-Mac, Inda Company

Inda Company

Pershkrimi

BCi 30 është një mjet i pazëvendësueshëm për të punuar rreth kopshtit. Kombinon peshën e ulët dhe lehtësinë e përdorimit nëpërmjet baterisë. Eshtë lehtësisht rimbushëse  pa përdorimin e mjeteve. Pajisja ka  motor me benzinë me fuqi të mesme, me diametër të prerjes 30 cm dhe diametër 2 mm "Pro-Silent". 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme