Secondary Adv

Tjegull qeramike Portoghese Nova, BMI Albania

BMI Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Prestigj tradicional

“Këtu jetohet me qejf dhe jashtëzakonisht mirë” duket se i thotë kalimtarëve një shtëpi e mbuluar me Portoghese Nova. Sepse rrallë ndodh që një çati të rrezatojë kaq shumë jetë sic bën Portoghese Nova nëpërmjet rrumbullakosjeve të buta dhe ndërthurjes së ngjyrave. Këtu dizajnit individual nuk i vihen kufij. Veçanërisht e përshtatshme edhe për renovimin e objekteve prestigjoze – e klasit të lartë apo për shtëpitë me stil mesdhetar.

 

Materiali: qeramikë

Përmasat: 44,5 cm x 26,8 cm

Pesha: 3,4 kg

Pjerrësia minimale e çatisë: 30% (16,7°)

Sasia e nevojshme për m2: rreth 13 copë

Listelimi: 34,5 cm – 36,0 cm (këshillohet 35,0 cm)

Pesha e sipërfaqes për m2: rreth 44,0 kg

Sasia për paletë: 192 copë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme