Secondary Adv

Ngjites universal me baze epokside, DEUTSCHCOLOR

DEUTSCHCOLOR

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ngjitës universal me bazë epokside.

PËRSHKRIMI

– Ngjitës 2 – komponentësh

– Nuk përmban solvent

– Rezistenca të larta në ngjeshje, përkulje si dhe forcë ngjitëse

– Rezistent ndaj disa acideve, alkaleve, agjentë gërryes për beton, agjentë pastrimi, uji detit dhe ujë të kripur

– Punueshmeri e shkëlqyer

 

FUSHAT E APLIKIMIT

EPO ANCHOR aplikohet në ato ambiente ku kërkohet forcë e lartë ndaj ngarkesave mekanike dhe rezistencë ndaj agjentëve kimike. Produkti përdoret për ngjitjen e materialeve të ndërtimit në ambiente industriale. EPO ANCHOR shërben per ngjitjen e membranave TPE në fugat e dilatimit duke i rezistuar presioneve negative dhe pozitive.

 

KONSUMI

Si ngjitës pllakash: Rreth. 0.8 – 1 Kg/m2

PAKETIMI

Kova plastike 1Kg (A+B) dhe 5Kg (A+B)

 

JETËGJATËSIA DHE RUAJTJA

24 muaj në qoftë se ruhet në paketim origjinal të mbyllur, në ambiente të mbrojtura nga lagështia dhe ekspozimit të drejtpërdrejtë në diellit. Temperatura e magazinimit rekomandohet ndërmjet +5°C dhe +35°C.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme