Secondary Adv

Detektues per hyrje te pa autorizuara, NVR AcuSense 8Ch-16CH-32CH, S.A.S Security

S.A.S Security

 Përshkrimi

NVR AcuSense, e krijuar per detektim njerezish dhe makinash ne nje perimeter te caktuar dhe transmetim alarmi kur ka hyrje te pa autorizuara.

 

Specifikimet teknike klikoni ketu

Produkte te ngjashme