Secondary Adv

Betonkontakt Doalpaint, DOALPAINT

DOALPAINT

Pershkrimi

Betonkontakt është një përzierje materialesh sintetik me bazë uji dhe me një rezistencë të lartë alkaline, rërë kuarci dhe mbushës të zgjedhur. Produkti mbas aplikimit rrit aftësinë lidhëse të llacit me betonin dhe hollohet me ujë.

 

SKEDA TEKNIKE

Dergoni kerkese kompanise:







Produkte te ngjashme