Secondary Adv

Kondicioner super inverter profesional A+++ GREE, TeknoNet Albania

TeknoNet Albania

 Përshkrimi

Kondicioner super inverter profesional A+++ GREE

Kondicioneri i Inverterit Gree U-Crown ju ofron një dizajn elegant që fsheh teknologji inovative dhe siguron kapacitetin e ngrohjes deri në -30 grade C.Modeli U-Crown vjen ne në dispozicion per klientet në kapacitetin 9.000 btu, 12.000 btu dhe 18.000 btu.

Produkte te ngjashme