Secondary Adv

Ngrohes elektrik rrezatues per lokale Bimar, Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

Thermal Technology - Sistem ngrohje me fiber karboni

 Përshkrimi

Ngrohes elektrik rrezatues per lokale Bimar

Ngrohes elektrik rrezatues per ambiente te jashme

•3 rezistenca kuarci

•3 fuqi: Eco (500W)/ Comfort (1000W)/ Rapid (1500W)

•Parabola riflektuese prej alumini

•Suport mural per rregullim poshte dhe lart

•Certifikim IP24 

•Trup metalik

•220/240V~50Hz 1500W

Produkte te ngjashme