Secondary Adv

Boje per perdorim te brendshem Bk-Pol, Bekament, GB Thermo Color

GB Thermo Color

Pershkrimi

Boje per perdorim te brendshem Bk-Pol, Bekament

 

Kjo bojë ka një aftësi të shkëlqyer mbuluese dhe depërtueshmëri të avullit si dhe është e qëndrueshme ndaj fshirjes së thatë.Mund të tonizohet në mbi 500 nuanca.

 

Përgatitja dhe vendosja: Përgatitja e bojës realizohet duke i shtuar 15-20% ujë, me përzierje të mirë deri në homogjenizim të plotë.Sipërfaqja në të cilën vendoset boja duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë, pa pjesë të lidhura dobët ose njolla yndyre dhe e lyer me astarin BK-Podloga. Aplikimi zakonisht bëhet me rrul me fije të shkurtra me dy shtresa. Shtresa e dytë aplikohet pas tharjes së plotë të shtresës së parë.

 

Shpenzimi: Rreth 0.2-0.3 kg/m² për lyerje me dy shtresa.

 

Brand: Bekament

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme