Secondary Adv

Boje per perdorim te jashtem BK-Fas Acryl, Bekament, GB Thermo Color

GB Thermo Color

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Boje per perdorim te jashtem BK-Fas Acryl, Bekament

 

Përdorimi: Bojë akrile për mbrojtjen dhe dekorimin e sipërfaqeve të reja dhe të vjetra të fasadave. Për prodhimin e saj janë përdorur lëndë të para të cilësisë së lartë, ka aftësi të shkëlqyera mbuluese dhe është jodepërtuese nga uji, është e qëndrueshme ndaj rrezeve UV dhe ndikimeve atmosferike.

 

Përgatitja dhe vendosja: Sipërfaqja në të cilën vendoset dispersioni duhet të jetë e fortë, e pastër, e thatë dhe e lyer me bazën BK-Acryl. Përgatitni bojën duke shtuar deri në 15% (l/l) ujë, me përzierje të mirë deri në homogjenizim të plotë. BK-Fas Acryl zakonisht aplikohet me rrul me fije të gjata me dy shtresa. Shtresa e dytë vendoset pas tharjes së plotë të shtresës së parë, që në kushte normale (T=+23-25°C, lagështia relative e ajrit 50-60%) kërkon 4-6orë. Është e nevojshme të punohet në mënyrë të njëtrajtshme dhe pa ndërprerje në sipërfaqet e vazhdueshme.

 

Shpenzimi: Rreth 150-300 ml/m², në varësi të thithshmërisë dhe ashpërsisë së sipërfaqes.

 

Brand: Bekament

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme