Secondary Adv

Rrjete kendore per perforcim muri Sto, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

Pershkrimi

Rrjete kendore per perforcim muri Sto

Sto Mesh Corner Bead Standard ofron një zgjidhje për të krijuar kënde të vërteta dhe të drejta, të cilat janë rezistente ndaj coptimeve dhe çarjeve në sistemet e murit të Argjendtë StoQuik®.

 

Aksesori Sto është bërë nga një shirit këndor rrjetë (kënd 90 °) i përforcuar me një shinë plastike, duke siguruar një alternativë me kosto efektive dhe të lehtë për tu zbatuar në procesin e mbështjelljes së qosheve të ndërtesave me shtresa përforcuese rrjetë.

 

Sto Mesh Corner Bead Standard është i pajtueshëm me të gjitha produktet e bazës së Sto dhe siguron forcë dhe mbrojtje ndaj goditjeve të përditshme, duke rritur qëndrueshmërinë afatgjatë të fasadës.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme