Secondary Adv

Pastrues ajri me filter elektrostatike HEPA, Daikin, 2AC Air Conditioning - Daikin

2AC Air Conditioning - Daikin

Pershkrimi

Pastrues ajri me filter elektrostatike HEPA, Daikin

Filtrat inovative elektrostatike HEPA me performanca jashtëzakonisht të larta që i përdorin pastruesit e ajrit Daikin Air Purifier në mënyrë efikase e heqin aromën e pakëndshme edhe 99% nga grimcat RM 2.5 në shtëpinë tuaj.

Filtrat HEPA kanë aftësi të mahnitshëm rigjenerues dhe jetëgjatësi prej 10 viteve.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme