Secondary Adv

Shirit plastik me logo per paketim, Everest IE

Everest IE

Pershkrimi

Lënda e parë

-LDPE

-ORIGJINALE/RICIKLUAR

 

Ne prodhojme Shirita sinjalizuese prej plastike me opsionet e meposhtme:

-Printim Deri ne 6 Ngjyra

-Me logo (Printim i personalizuar)

-Transparente

-Te gjitha Ngjyrat

-Te gjitha Madhesite dhe Trashesite

-Ne rulon

-Perdorimi i materialeve te ricikluar/te biodegradueshem/te biokompostueshem

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme