Secondary Adv

Rrjete perforcuese fiber xhami EUROFISI EF-145, EUROFISI

EUROFISI

 Përshkrimi

EUROFISI EF - 145

145gr, një rrjetë me lesh xhami

(Bardhë / e verdhë / jeshile / e kuqe)

Përshkrimi i produktit: EUROFISI EF 145 (145gr) është një rrjetë me lesh xhami

Karakteristikat e produktit: EUROFISI EF 145 korrespondon me standardin EN 13163: 2013 + A1: 2015

Alkali rezistent / provë shqip / provë lotësh

I shpejtë për t’u instaluar, gati për t’u përdorur dhe i lehtë për t’u prerë me gërshërë

ose thikë. Mund të përdoret gjerësisht në ndërtimin e murit të brendshëm dhe të jashtëm.

Produkte te ngjashme