Secondary Adv

Fasade e varur e ventiluar me izolim termik StoVentec Glass, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

StoVentec Glas eshte fasade e varur e tipit te ventiluar e cila perbehet nga veshja e forte, izolimi termik dhe nenkonstruksioni. Ne mes te paneleve te varura dhe izolimit termik nga leshi mineral te vendosur ne menyre direkte mbi bazament, mbetet nje shtrese ajrore e cila qarkullon lirshem. Keshtu ne aspektin e fizikes ndertimore formohet struktura optimale e murit me thellesi te vogel konstruktive. Mundesite e perzgjedhjes se formes se siperfaqes mund te jene jashtezakonisht te medha qelqi ne nuanca te ndryshme te panumerta, me qelq reflektues apo motive te shtypura - cdo gje eshte e mundur.

Produkte te ngjashme