Secondary Adv

Grafiato per fasade me permbajte silikoni Sto Silkolit, Sto Albania Comtek

Sto Albania Comtek

 Përshkrimi

Sto Silkolit eshte shtrese perfundimtare (grafiato) per fasaden me permbajtje silikoni. Aplikohet jashte dhe perdoret si shtres perfundimtare e fasades se termoizolimit kapot, sisteme termoizolimi te ventiluara. Gjithashtu perdoret per rinovimin e ndertesave te vjetra. Perdoret siper bazamenteve minerale dhe organike.

 

Shtrese perfundimtare sipas EN 15824

E perforcuar me rezine silikoni

Efektive dhe e sigurte ne perdorim

Ka film mbrojtes

Gati per perdorim

I papërshkueshëm nga uji

I përshkueshem nga avujt

I pandikuar nga kushtet ekstreme atmosferike

 

Me Sto Silkolit fasada mbetet gjithmone e thate dhe algat dhe kerpudhat nuk depertojne ne te.

Produkte te ngjashme