Secondary Adv

Ngjites epoksid per mermer, granit, qeramike, ALBI STONE 97

ALBI STONE 97

 



Përshkrimi

Ngjites epoksid per mermer, granit, qeramike

Mastikë epokside dy komponentësh me ngjitje të lartë me veti të rezistencës së lartë ndaj rrezeve UV dhe agjentëve atmosferikë. Eshte i pershtatshem per riparimin, fuga ose futje te mermerit, granitit, qeramikes dhe aglomerateve ne pergjithesi. Për shkak të tkurrjes së tij shumë të ulët dhe tiksotropicitetit të lartë, produkti tregon performancë të shkëlqyer në aplikimet vertikale dhe mbushjen e vrimave.

-Raporti i përzierjes A: B: 2: 1

-Koha e xhelit me shumicë në 25 °: 4-6 orë

-Koha e punueshmërisë në 20 °: 8-10 orë

Produkte te ngjashme