Secondary Adv

Solucion per grasatim dhe pastrim, AHF Aksesore mobilerie

AHF Aksesore mobilerie

 Përshkrimi

Solucion per grasatim dhe pastrim

Bratek C-60566 3H1 PULITORE Kuq Ky solucion përdoret në fund të procesit të bordimit. Shërben për grasatimin dhe pastrimin e thikave dhe furçave, gjithashtu pastron edhe mbetjet e fundit që mund të kenë mbetur në panel.

Produkte te ngjashme