Secondary Adv

Boje zmalto dekorative per mbrojtje te larte per metal & dru, ZEUS-AL

ZEUS-AL

Pershkrimi

Boje zmalto dekorative per mbrojtje te larte per metal & dru

METAL SILICON ENAMEL është një produkt i ri novator, i cili dallon dukshëm nga bojrat e zakonshme. Ofron një mbrojtje të padiskutueshme dhe është aktive ndaj gërryerjes. Për shkak të formulës së veçantë me silikon, krijon efektin lotus dhe mban larg ujin dhe lagështinë. Të cilat nuk mund të depërtojnë në brendësi të filmit dhe as të gërryejnë sipërfaqet metalike. Mund të aplikohet edhe për mbrojtjen dhe zbukurimet e sipërfaqeve prej druri. Mund të aplikohet direkt në metal pa përdorur më parë astar anti korroziv. Gjendet dhe sugjerohen të 20 nuancat e saj metalike. Gjithashtu, gjendet në ngjyrën e bardhë, të zezë dhe jeshile e errët.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme