Secondary Adv

Astar anti korroziv per siperfaqe metalike RUST PRIMER, ZEUS-AL

ZEUS-AL

Pershkrimi

Astar anti korroziv per siperfaqe metalike

RUST PRIMER është një product i veçantë me aftësi anti korrozive të shkëlqyera dhe me ngjitje perfekte në të gjitha sipërfaqet prej hekuri. Përdoret në radhë të parë për të siguruar një mbrojtje të lartë të këtyre sipërfaqeve. Ky produkt krijon një shtresë të ndërmjetme midis sipërfaqes metalike dhe shtresës së fundit të bojës duke mos lejuar depërtimin e gërryerjes në metal.

 

SHKARKO SKEDEN TEKNIKE

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme