Secondary Adv

Boje plastike anti myk e cilesise superiore, ZEUS-AL

ZEUS-AL

Pershkrimi

Boje plastike anti myk e cilesise superiore

SPECIAL ANTI-MOLD është një bojë me bazë uji e cilësisë superiore të një teknologjie të re, e cila bazohet në rezina të akrelikut kopolimer. Boja karakterizohet nga një mikrosferë e veçantë termo-izoluese dhe ruan në mënyrë konstante një performancë të lartë. Është produkt i një formule të veçantë dhe për këtë arsye e ruan temperaturën e brendshme të pandryshueshme duke mos lejuar krijimin e mikro-organizmave dhe mykut mbi sipërfaqet e lyera. Për të njëjtën arsye lufton mykun dhe mikro-organizmat e krijuara tek sipërfaqja që lyhet. Nuk përbën rrezik për përdoruesin apo mjedisin. Nuk ka përmbatje metali. Është e disponueshme në ngjyrë të bardhë dhe në një shumëllojshmëri ngjyrash të prodhuara përmes sistemit të ngjyrave ZEUS-AL. Është e përshtatshme për përdorim të brendshëm.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme