Secondary Adv

Tel argoni saldimi 1.2mm Saf-Fro, Agalliu Ferramenta

Agalliu Ferramenta

 Përshkrimi

Tel argoni saldimi 1.2mm Saf-Fro

 

STANDARTE:

AWS A5.18-93: ER70S-6

 

TIPARET KRYESORE:

Tel saldimi per saldim ambjent gazi ne te gjitha pozicionet. Perdoret me gaz mbrojteje Ar/CO2, Ar/CO2/O2, ose CO2. Per saldimin me nje ose me shume kalime dhe me rezistence te larte deri ne 560N/mm2. Hark elektrik i qendrueshem , sperkatje e reduktuar, aspekt estetik i kordonit.

 

FUSHA E APLIKIMIT:

Industria navale, depozita per industrine kimike dhe petrokimike, industria e prodhimit te makinave, konstruksione metalike, prodhimi i tubacioneve, per elektroshtepiake, ndertime civile dhe hekurudhore.

Produkte te ngjashme