Secondary Adv

Veshje sigurie ne pune dhe Pajisje

Veshje sigurie ne pune dhe Pajisje

Veshje sigurie ne pune: Cizme dhe Kepuce pune, Doreza pune, Jeleke, Kapele dhe Kokore, Brezore veglash, Mushama. Pajisje si: Maska, Rripa sigurimi, Syze mbrojtese, Helmeta dhe Kufje etj.