Secondary Adv

Rezidenca Eudora ne lagjen Uji i Ftohte Vlore | HEL PET SHPK | 2022

Dergoji email
kompanise

Rreth projektit

 
Kompleks me vila pushimi Uji i ftohte ne Vlore Albania
Kompleks me vila pushimi Uji i ftohte ne Vlore Albania
Kompleks me vila pushimi Uji i ftohte ne Vlore Albania
 

Pozicionimi

Banesa ndodhet ne zonen Uji i Ftohte, Lungomare, Vlore. Parcela e perzgjedhur nga zhvilluesi ndodhet ne nje nga “ballkonet “ natyrale te kodrave te “Ujit te Ftohte” qe me pozicionin e pershtatshem ne nje kuote prej 45 m mbi nivelin e detit siguron nje pamje spektakolare te Gjirit te Vlores drejt perendimit. Aksesi eshte mjaft komod pasi parcela ndodhet 100m ne lindje te rruges Dhimiter Konomi.

 

Detajet e ndertimit

Fasada
Kujdes I vecante do ti kushtohet trajtimit te fasades dhe materialeve te perdorura.
Muret do te vishen me system kapote me polisterol 5cm te cilesise se larte perfunduar me rifiniture me material bashkekohore  me ngjyra te qarta.
Kangjellat e ballkoneve e llozhave  do te jene me xham structural transparent me trashsi 2mm(1+1) te sistemit triplex per te ritur sigurine gjate shfrytezimit te struktures.
Vetratat do te jene me dur-alumin me profil termik te cilesise se pare dhe dopio xham termik te cilesise me te larte per te ruajtur ekuliber termik sidomos ne periudhen e veres.


Rifiniturat e brendeshme dhe intalimet
-Tarracat janë me termo dhe hidroizolim sipas standartit të B.E-së.
-Impianti i ngrohje/ftohjes i pozicionuar që në projekt.
-Instalimet hidraulike janë bërë me materiale sipas standarteve të B.E-së.
-Shkarkimet e ujërave të zeza sipas normave të B.E-se.
-Të gjitha materialet elektrike janë prodhime të kompanisë Italiane BTicino.
-Dyert e brendshme janë prodhim Italian i cilësisë së parë.
-Dyert e jashtme janë prodhim Italian.
-Materialet e rifiniturës për çdo apartament janë prodhime Europiane të cilsësisë së parë.

Tipologjia e vilave

Objekti eshte konceptuar si rezidence me dy seksione vendosur ne nje parcele mjaft te pershtatshme per nga orientimi  drejt detit ne perendim dhe rruges lokale ne lindje e duke lehtesuar aksesin e kembesoreve dhe automjeteve ne parkimet e parashikuara nen toke (26 poste) .Ne pjesen lindore objekti do te kete rethim minimal shoqeruar me porte unike hyrese per te dy seksionet per te ritur  privatesine  e banoreve.

 

 
Kompleks me vila pushimi Uji i ftohte ne Vlore Albania
Kompleks me vila pushimi Uji i ftohte ne Vlore Albania
Kompleks me vila pushimi Uji i ftohte ne Vlore Albania
 

VILA A DHE B

 

VILA TIP A02


VILA TIP B1


VILA TIP B2


VILA TIP B3


VILA TIP B4

 

VILA TIP B5

 

VILA C

 

VILA C1


VILA C2


VILA C3


VILA C4


VILA C5

 

VILA C6


VILA C7


VILA C8


VILA 11


VILA 12

 

VILA 13


VILA 14


VILA 15


VILA 16

 
 

PALACINA A DHE B

 

Palazina A- kat 0- AP 01


Palazina A- kat 0- AP 02


Palazina A- kat 0- AP 05


Palazina A- kat 1- AP 01


Palazina A- kat 1- AP 02

 

Palazina B- kat -1- P 07


Palazina B- kat 0- AP 01


Palazina B- kat 0- AP 02


Palazina B- kat 0- AP 03


Palazina B- kat 0- AP 04

 

Palazina B- kat 0- AP 07

 

Me shume projekte ne Shqiperi