Secondary Adv

Projekti Barcelona Tower (54 Kate), Rruga Ibrahim Rugova, Tirane | 2024

 “Leje Zhvillimi për objektin: “Godinë multifunksionale “Barcelona Tower”, me vendndodhje në Rrugën: “Ibrahim Rugova”, Bashkia Tiranë”, me subjekt zhvillues shoqërinë “Bami Holding” sh.p.k.”.

Barcelona Tower Tirane

Kulla 202 metra e lartë me 54 kate, 6 nëntokë, do të ndërtohet aty ku është Shtëpia e Gjetheve dhe filiali i BKT, ngjitur me selinë e PS. Kjo kullë do të jetë ngjitur me Green Tower Forever tek Gjykata.

 

Vëndndodhja

Me shume projekte ne Shqiperi