Secondary Adv

Projekti Bazaar Gate (27 kate), Rruga Luigj Gurakuqi, Pazari i Ri, Tirane | Bregu Sh.A | 2024

“Bazaar Gate“, një kullë 27 katëshe mbi tokë dhe 4 nëntokë do të zërë vend në rrugën “Luigj Gurakuqi”, zhvilluar nga shoqëria Bregu Sh.A.

Bazaar Gate është projekti më i ri i ‘’Bregu sh.a’’ dhe rezidenca ideale për të jetuar! Përse? … Kjo rezidencë është në zemër të Pazarit të Ri, një nga destinacionet me të frekuentuara në Tiranë e më të njohura për trasmetimin e traditës tiranase dhe jetës metropolitane. Jo vetëm apartamente të ndërtuara me standartet më të larta evropiane, për të cilat ‘’Bregu sh.a’’ njihet prej 25 vitesh, por edhe 2 kate me hapsira komerciale të markave më të njohura!

 

E përbërë nga 27 kate mbi tokë dhe 4 nëntokë, dizajn unik që ka si qëllim rritjen e vlerës së artit, kulturës, jetës aktive dhe socializimit në kreqytet! Inspiruar nga komplekset rezidenciale të metropoleve evropiane, ‘’Bazaar Gate’’ është projekuar në bashkëpunim me një ndër studiot më prestigjoze me famë ndërkombëtare.

 

Vëndndodhja

Me shume projekte ne Shqiperi