Secondary Adv

F&M Reklama

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

F&M Reklama pati fillimet e saj modeste në vitin 2007, me një aktivitet i cili u konsolidua dhe u përmirësua me kalimin e kohës, duke u shfaqur tashmë si një nga partnerët më seriozë për një numër të madh biznesesh në Shqipëri.

Sot F&M Reklama është një nga operatorët kryesorë në tregun e reklamave në Shqipëri, e cila ofron të gjitha produktet dhe shërbimet në fushën e reklamimit, ku përfshihen: tabela ndriçuese, printime digitale indoor/outdoor, punime me gërma 3D, punime profesionale të teknologjisë LED, reklama në seri, billborde, karburante, stenda promocionale, artikuj promocionalë, reklama elektronike etj.

Eksperienca dhe punimet e kësaj kompanie janë të mëdha dhe shërbejnë si një garanci më shumë për besueshmerinë ndaj tyre. Vitet e fundit kjo kompani është zgjeruar në prodhimtarinë e saj me nje fabrike, e cila ka një kapacitet prodhimi të lartë për të përballuar cdo porosi, si edhe një showroom modern në qëndër të Tiranës.

Kataloge

Çfarë ofron

 

Tabela Ndriçuese
Do të projektoje pozitivisht imazhin e kompanisë tuaj, duke tërhequr vëmendjen e klientëve. Sfondi mund të realizohet me adeziv të printuar në Plotter ose me prerje në Cutter.

Tabela me Alukobond
Përdoret për t’i dhënë më shumë seriozitet biznesit tuaj, pasi materiali i alukobondit përbëhet nga shtresa alumini që nuk lejojnë deformimin e sipërfaqes nga kushtet atmosferike dhe lejon depërtimin e dritës vetëm në format e prera nga freza dixhitale.

Germa 3D
Kompania jonë i ofron me ose pa ndricim. Këto reklama kanë shikueshmëri të lartë dhe përdoren kryesisht për bizneset që duan të tregojnë potencialitet.

Reklama me LED
Eshtë ideale për bizneset që duan të krijojnë një impakt të klienti, pasi ndricimi i llampave LED është shumë i qartë dhe në këtë lloj reklame mund të krijojmë animacione.

Totem Billboard
Keto lloj reklamash të përmasave të mëdha, përdoren kryesisht në rrugë kryesore, trotuare.


Reklama në Seri
Reklamat në seri janë tabela të cilat shërbejnë për të identifikuar pikat e ndryshme të biznesit.

Brandime Exterior
Rekomandohet për të krijuar nja imazh të plotë të biznesit nëpërmjet fotove, dizajnit e logove etj.

Brandime Interior
Tashme kompania jonë i kushton rëndesi të vecantë edhe brandimit të interiorit të ambjenteve.


Brandime Makinash
Eshtë një mënyrë reklamimi mjaft efikase, sepse audienca që e shikon është shumë e madhe.

Skenografi
Skenografia është një shërbim që ofrojmë për televizionet, diskot e clubet për të realizuar skena me materiale plexiglassi, policarbonat, LED etj.

Artikuj Promocional
Shikoni katallogjet e artikujve promocionale që ne ofrojmë...


Stenda Promocioni
Përdoren për të reklamuar oferta ose produkte të reja. Janë shumë praktike për t’i lëvizur në vende të ndryshme të ambjentit të biznesit.

Sinjalistikë e brendshme
Sinjalistika e brendshme përdoret për tu orientuar në ambientet e brendshme dhe i përshtatet cdo ambienti në varësi të kërkesës tuaj.

Ekrane LED / Reklama elektronike
F&M Reklama ka nje department të specializuar që meret posacerisht me ndërtimin e Monitorave LED dhe Reklamave Elektronike. Përvec realizimit të produktit ofrojnë edhe mirëmbajtje të mëtejeshme për riprogramim apo riparimin e tyre.


Design 3D - Animacione
Me ritmin e shpejtë të zhvillimit të mënyrës së reklamimit të biznesit apo produkteve të një biznesi, paraqitjet grafike 3Dimensionale të këtyre produkteve apo edhe animacionet për te realizuar spote të ndryshme informuese janë bërë të domosdoshme .

Shërbime

Artikuj promocional
Artikuj promocional
Tabela ndricuese me reklame
Tabela ndricuese me reklame
Tabela me alukobond
Tabela me alukobond
Stenda promocioni
Stenda promocioni
Pergatitje skene
Pergatitje skene
Reklama ne seri per biznese
Reklama ne seri per biznese
Reklama me led
Reklama me led
Germa 3d per reklama
Germa 3d per reklama
Ekrane LED
Ekrane LED
Design 3d animacione
Design 3d animacione
Brandime makine
Brandime makine
Brandime per ambjente te brendshme
Brandime per ambjente te brendshme
Brandime per fasada te jashtme
Brandime per fasada te jashtme
Totem billboard
Totem billboard
Sinjalistika
Sinjalistika
Brandime reklamash per makina
Brandime reklamash per makina
Germa 3D inoksi me ndricim frontal
Germa 3D inoksi me ndricim frontal
Germa 3D inoxi me ndricim LED
Germa 3D inoxi me ndricim LED
Konstruksione etalbondi me germa 3D inoksi
Konstruksione etalbondi me germa 3D inoksi
Mbajtese kartevizitash
Mbajtese kartevizitash
Personalizime sendesh
Personalizime sendesh
Printim ne adeziv dhe kontur cutt
Printim ne adeziv dhe kontur cutt
Printime ne kanavace
Printime ne kanavace
Tabela me plex te prere me lazer dhe ndricim LED
Tabela me plex te prere me lazer dhe ndricim LED
Totem me ndricim LED
Totem me ndricim LED

Punë të kryera

Abcom
Abcom
Albpastrim
Albpastrim
Astra Club
Astra Club
Atlantik
Atlantik
Brotech Brands
Brotech Brands
Clean City TAXI
Clean City TAXI
Farmaci Greke
Farmaci Greke
Farmaci Api Alpharma
Farmaci Api Alpharma
Farmaci Daja
Farmaci Daja
Global Security
Global Security
Klinike dentare Ymeri
Klinike dentare Ymeri
Kompleksi Sportiv Bylis
Kompleksi Sportiv Bylis
Locorotondo Laborator
Locorotondo Laborator
My Dental Clinic
My Dental Clinic
Palmolive
Palmolive
Societe Generale Albania
Societe Generale Albania
Spitali Amerikan
Spitali Amerikan
Veranda TEG
Veranda TEG
Ac Oil
Ac Oil
Belmondo
Belmondo
Conad
Conad
Concord Center
Concord Center
Globe
Globe
Kingston
Kingston
Lc Waikiki
Lc Waikiki
Piano Bar
Piano Bar
Raiffeisen Bank
Raiffeisen Bank
Rossmann Lala
Rossmann Lala
F&M Reklama1538127631
F&M Reklama1538127643
F&M Reklama1538127659
Aluflor Construction Group
Aluflor Construction Group
ATM Raiffeisen Bank
ATM Raiffeisen Bank
Blow Coffee Bar
Blow Coffee Bar
Bottega Verde
Bottega Verde
BRUNES
BRUNES
Comodita Home
Comodita Home
Creperi Milano Piadineri
Creperi Milano Piadineri
F Z K M
F Z K M
GoodFellas, Podgorica
GoodFellas, Podgorica
Hygeiadent Klinike dentare
Hygeiadent Klinike dentare
KEAD
KEAD
Kolegji Universitar i Biznesit
Kolegji Universitar i Biznesit
La Perla
La Perla
My Dental Clinic
My Dental Clinic
Noa
Noa
Nour Travel
Nour Travel
Penelope Jewerely and Watches
Penelope Jewerely and Watches
Primo Caffe
Primo Caffe

Teknologjia

Zyrat qendrore

Adresa: Rruga Industriale, Prush, Tiranë, Albania

Cel:+355 68 40 65 195