Secondary Adv

Doppler-AL

Adresa:Rruga e Elbasanit, Pll.2, Shk.10, AP 75, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

+355 68 90 99 009
Asistence mbi informacionin nga ACP

 

Përshkrimi

Doppler-AL shpk eshte themeluar ne 2010 me aktivitet Import-eksport, tregtim, montim dhe mirembajtje te ashensoreve dhe shkalleve levizese.