Secondary Adv

Qualita Italia

Adresa: Autostrada Tirane-Elbasan, Rrethrrotullimi i TEG, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

QUALITA ITALIA është një partner në sektorin hidrosanitar, qeramik, të mobilimit dhe dyshemeve bërë me dorë. Misioni i saj është t`i ofrojë konsumatorëve dhe arkitektëve zgjidhje për cdo destinacion përdorimi, produkte të rafinuara gjithmonë në linjë me kërkesat e tregut, kombinuar të gjitha këto me zgjidhje të shkëlqyera teknike. Katër vjet në tregun shqiptar dhe mbi pesëmbëdhjete në atë Italian, produktet tona me targën “Made in Italy”, përcojne garanci, transparencë dhe siguri. Kush zgjedh ”Qualita Italia” duhet të ndjehet i bindur që është duke shkuar drejt së ardhmes.

Çfarë ofron

Për cfarë dallohemi? I kemi vënë qëllim vetes të tregtojmë ato objekte arredimi të thjeshta por në të njejtën kohe elegante.  Uji është jetë dhe ne e ruajmë duke i ofruar klientit rubineteri që kanë tendencën mos ta shpërdorojnë atë. I japim përgjigje atij që kërkon zgjidhje të ndryshme estetike të qeramikes tradicionale. Produktet tona bien në sy për origjinalitetin e tyre dhe leximin e menjëhershëm të stilit bashkëkohor. Për ty që dashuron tokën dhe natyren “Qualita Italia” ofron dysheme druri dhe qeramike të punuar nga mjeshtrit artizanë të Italisë.-Pllaka shtrimi
-Pllaka veshje
-Mozaik
-Parket
-Sanitare
-Mobilje tualeti
-Vaska  dhe kabina dushi
-Rubineteri dhe aksesorë
-Sauna dhe Hamam
-Mermer
-Produkte special, profile, kollë

Shërbime

Vaska dhe kabina dushi
Vaska dhe kabina dushi
Sauna
Sauna
Paisje hidrosanitare
Paisje hidrosanitare
Rubineteri
Rubineteri
Radiatore
Radiatore
Profile
Profile
Produkte speciale, profile, kolle
Produkte speciale, profile, kolle
Pllaka veshjesh
Pllaka veshjesh
Pllaka shtrimi
Pllaka shtrimi
Parket laminat dhe druri
Parket laminat dhe druri
Mozaik pllakash per tualet
Mozaik pllakash per tualet
Mobilje tualeti italiane
Mobilje tualeti italiane
Punime mermeri per banjo
Punime mermeri per banjo
Kabina dushi
Kabina dushi
Aksesore tualeti
Aksesore tualeti
Rubineta per lavapjata
Rubineta per lavapjata
SPA dhe Hamam
SPA dhe Hamam
Lavaman porcelani
Lavaman porcelani
Arredim tualeti
Arredim tualeti
Veshje pishinash
Veshje pishinash
Dekorim muresh me pllaka mozaik
Dekorim muresh me pllaka mozaik
Leter murale per shtepi
Leter murale per shtepi
Modele pllakash mozaik
Modele pllakash mozaik
Pllaka mozaik per veshje banjo
Pllaka mozaik per veshje banjo
Pllaka porcelani per veshje dhe shtrim
Pllaka porcelani per veshje dhe shtrim
Pllaka qeramike me ngjyra dhe dekore te ndryshme
Pllaka qeramike me ngjyra dhe dekore te ndryshme
Pllaka qeramike per veshje muri
Pllaka qeramike per veshje muri
Pllaka trekendesh per kuzhine gatimi
Pllaka trekendesh per kuzhine gatimi
Radiatore tualeti modern
Radiatore tualeti modern
Vaska italiane
Vaska italiane

Katalogu

Katalog Qualita Italia
Katalog Qualita Italia
Katalog Qualita Italia
Katalog Qualita Italia

Punë të kryera

Qualita Italia1495546231
Qualita Italia1495546242
Qualita Italia1495546256
Qualita Italia1495546266
Qualita Italia1495546278
Qualita Italia1495546291
Qualita Italia1495546308
Qualita Italia1495546320
Qualita Italia1495546337

Partnere

Tarkettscarabeoteucoatlas concordebath bathgiovanni di maioindalaminammargraftubestulli zuccariantonlupiappianifantinigessimardeganrelaxdesignSalvatoriScarabeo

Video