Secondary Adv

Building Construction & Albania Steel Construction

Adresa: Autostrada Tirane–Durres, km 11 Tirana, Albania

Dergoji email
kompanise

Përshkrimi

Kompania Building Construction & Albania steel Construction ( BC shpk & ASC shpk) operon prej 3 vjetesh ne tregun shqiptar me konstruksione metalike . Ajo eshte e kompletuar me atrecaturen me te fundit si plazem per prerje , saldime me MIG me argon etj,si dhe me mjetet ndihmese vinca , kamione , vinc pirun , kosh ngrites etj.Duke pasur inxhinier projektues,inxhinier prodhimi, inxhinier montimi si dhe inxhinier teknik me eksperience 25 vjecare ne fushen e saldimeve dhe konstruksione,ben e mundur qe te kryen punime nga me te veshtirat dhe me cilesoret. Bashkpunimi i ngushte si pjese konsultative e stafit teknik qe perbehet nga 5 inxhiniere me experience te nderthurur ne kete fushe dhe dy pedagoge te Universitetit politeknik te Tiranes per kontrollet e ndryshme te saldatures me atrecaturen e nevojshme qe nga kontrolli manjetik , kontroll me ultratinguj dhe kontroll me reze x,ka sjell nje rezultat te larte ne pune.


Sherbimet qe ofron jane;pergatitje elementesh,saldime e asamblime, mbulime me panele etj,si dhe montime.Pa harruar projektimin per kapanone te nderyshme industriale , nderkate , filtra te uzinave, me llamarine Corten , struktura mbajtese per makineri,nyje inertesh, mbikalime kembesoresh, palestra shkollash , konstruksione karburantesh etj

Bashkpunimi me 2 kompani italiane  IB dhe Steel Word ben qe me shume se 60 % e prodhimit shkoje per export ne Itali , Kuvajt,Rumani duke u vleresuar per punen profesionale .

Objektet e vitit te fundit te bera nga ana jone jane  Pazari i Ri ne Tirane projekt i Fondit Amerikan  te Zhvillimit , impianti perpunimit te plerave Elbasan , sillozet dhe konstruksioni mbajtes te fabrikes cimentos Fushe Kruje, kapanon Maminas privat, ,kapanon Anoria kashar , komplet saldimet e tubacionit te HEC Pobreg Kukes , kapanone Chiken Farm etj .

Çfarë ofron

Building Construction & Albania Steel Construction realizon:
•    Hartimin dhe zbatimin e projekteve të ndryshme industriale dhe ndërtimit civile dhe industriale.
•    Prodhimin dhe montim te strukturave metalike civile dhe industriale duke filluar nga kapionet e thjeshta metalike, ura, mbikalime deri tek impiantetet e ndryshme industriale betoni, impiante filtrimi etj.
•    Prodhimin e produkteve të çelikut, strukturave të çelikut, projektim dhe ndërtim të kompleksessh.
•    Konstruksione metalike për portet detare.
•    Konstruksione per Arena stadiumesh
•    Konstruksione per Qendra tregtare
•    Konstruksione per Parqe logjistike, parqe industriale, fabrika të prodhimit të ndryshme, hangarë, etj.
•    Veshje konstruksionesh metalike me porosi me panele dhe me llamarine.
•    Pergatitjen e konstruksioneve metalike te perbere dhe impiante teknologjike.
•    Pergatitje konstruksione metalike
•    Lyerje konstruksione metalike


Building Construction & Albania Steel Construction synon cilësi maksimale në realizimin e projekteve në përputhje me standardet bashkëkohore dhe kushtet teknike. Kompania paraqet një markë të konsoliduar që garanton një vend të sigurtë dhe
punë cilësore. Kjo arrihet përmes sistemeve të menaxhimit të cilësisë sipas Certifikimeve Ndërkombëtare të Cilësisë dhe Menaxhimit.

Shërbime

Konstruksione metalike
Konstruksione metalike
Prodhim dhe montim konstruksionesh metalike
Prodhim dhe montim konstruksionesh metalike
Projektim konstruksionesh metalike
Projektim konstruksionesh metalike
Struktura metalike per hidrocentrale
Struktura metalike per hidrocentrale
Shkalle metalike te brendeshme
Shkalle metalike te brendeshme
Shkalle metalike te jashtme
Shkalle metalike te jashtme
Shtylla elektrike
Shtylla elektrike
Ura me strukture metalike
Ura me strukture metalike
Konstruksione metalike per magazina
Konstruksione metalike per magazina
Konstruksione metalike per parkim
Konstruksione metalike per parkim

Punë të kryera

Top Channel
Top Channel
Delta Factory
Delta Factory
Ure per kembesore
Ure per kembesore
Shtylla elektrike
Shtylla elektrike

Teknologjia

Certifikime