Secondary Adv

FLOREL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Florel Hidrosanitare operon në tregun e materialeve elektrike, hidraulike dhe hidrosanitare. Kompania është themeluar në vitin 1995, duke u mbështetur në një eksperiencë disa vjeçare. Kemi besuar gjithmonë te cilësia e lartë e produkteve dhe shërbimit. Sot kompania zhvillon aktivitetin e saj në Berat dhe Tiranë. Produktet e ofruara për tregun shqiptar janë marka prestigjoze europiane si Howat, Porta & Bini, Paini, Visam, Petek,Teorema, Ragall,Artis, Calibagno, Ceresit, Henkel, Tempo, Gural Vit, Vimar, Bticino, Gewiss, ABB,Flexitaly, Valsir, Mapei.

Çfarë ofron

Florel Hidrosanitare ofron nje game te gjere produktesh si:

-Pajisje hidrosanitare
-Mobilje banjoje
-Materiale hidraulike
-Rakorderi
-Materiale elektrike
-Aksesorë tualeti

-Panele diellore
-Kabina dushi
-Pasqyra tualeti
-Llampa ekonomike, Llampa LED
-Llampa dekorative etj.

 

Shërbime

Paisje hidrosanitare ne shitje
Paisje hidrosanitare ne shitje
Lavaman me mobilje per banjo
Lavaman me mobilje per banjo
Silikone, Ngjitesa, Shkuma sanitare
Silikone, Ngjitesa, Shkuma sanitare
Panele diellore ne shitje per uje te ngrohte sanitar
Panele diellore ne shitje per uje te ngrohte sanitar
Shitje dhe montim Kabina dushi
Shitje dhe montim Kabina dushi
Radiatore per banjo, Rezistenca per radiatore
Radiatore per banjo, Rezistenca per radiatore
Tuba fleksibel per lavaman dhe bide
Tuba fleksibel per lavaman dhe bide
Pileta dhe kanalina per banjo
Pileta dhe kanalina per banjo
Pasqyra moderne per tualete
Pasqyra moderne per tualete
Mobilje banjo pasqyre
Mobilje banjo pasqyre
Mishelatore modern per tualet
Mishelatore modern per tualet
Rubineta per lavaman dhe bide
Rubineta per lavaman dhe bide
Rubineteri italiane
Rubineteri italiane
Priza dhe spina elektrike
Priza dhe spina elektrike
Bolier Gorenje Vertikal dhe Horizontal
Bolier Gorenje Vertikal dhe Horizontal
Filtra uji te jashtem dhe te brendshem
Filtra uji te jashtem dhe te brendshem
Koka dushi, grupe dushi, Salishent
Koka dushi, grupe dushi, Salishent
Rubineta dhe mishelatore
Rubineta dhe mishelatore
Tuba per instalime hidraulike
Tuba per instalime hidraulike
Tuba shkarkimi
Tuba shkarkimi

Partnere

abbBticinoEgloGewissGuralRagallValsirVimarVorticeAristonpetekgrohepainiceresithowatmapeiportaebiniteorema rubinetteriealbertonibonominicera styleflexitalyhorozitaptoro 25wurthvargongorenje