Secondary Adv

Alsper

Adresa:Autostrada Tirane-Durres km 20, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Alsper operon ne fushen e tendave te diellit dhe mushamave te kamionave,duke zene nje pjese te konsiderueshme te tregut. Pjese e rendesishme e sherbimit qe Alsper ofron,eshte shitja e lendes se pare,per arsye te cilesise se larte dhe cmimit konkurues. Sot ajo bashkepunon me kompani nder me prestigjiozet ne Shqiperi.

Çfarë ofron

Alsper ofron nje larmishmeri produktesh dhe sherbimesh si instalimin e tendave me krahe,tendave me konstruksion metalik,gaxebo, tenda per kalceto, tenda per stadiume si dhe mushama per kamione. Alsper ofron gjithashtu dhe shitje te lendeve te para. Cilesia e materialeve dhe korrektesia e sherbimit jane karakteristika qe e diferencojne ne treg.

Shërbime

Konstruksione metalike per kalceto
Konstruksione metalike per kalceto
Lende e pare mushama
Lende e pare mushama
Tenda dielli per evente
Tenda dielli per evente
Tenda dielli per lokale
Tenda dielli per lokale
Mushama per fusha sporti
Mushama per fusha sporti
Tenda dielli me konstruksion metalik per lokale
Tenda dielli me konstruksion metalik per lokale
Tende me konstruksion
Tende me konstruksion
Tenda tunel per lokale
Tenda tunel per lokale
Tenda per ambjente sportive
Tenda per ambjente sportive
Mushama per fuoristrada
Mushama per fuoristrada
Banera per lokale
Banera per lokale
Tenda kapotino per lokal
Tenda kapotino per lokal
Montim tenda dielli per dyqane
Montim tenda dielli per dyqane
Mushama kamioni me reklame
Mushama kamioni me reklame
Mushama per fugon
Mushama per fugon
Pergola per lokale
Pergola per lokale
Tenda dielli me thurje per bare
Tenda dielli me thurje per bare
Tenda dielli per bare
Tenda dielli per bare
Tenda dielli per dyqane
Tenda dielli per dyqane
Tenda vela per oborre
Tenda vela per oborre
Tenda pergola automatike
Tenda pergola automatike
Tenda Vela per bare
Tenda Vela per bare
Tenda dielli me krahe alumini
Tenda dielli me krahe alumini
Logo ne mushama me boje
Logo ne mushama me boje
Shkrim me boje ne mushama
Shkrim me boje ne mushama

Katalogu

Katalog Alsper
Katalog Alsper

Historiku

Alsper u shfaq per here te pare ne tregun Shqiptar ne vitin 2005. Ne saje te eksperiences me te mire te fituar ne Greqi,korrektesise dhe cilesise se produkteve dhe sherbimeve arriti sukses duke u bere nje nga kompanite kryesore ne tregetimin dhe montimin e tendave.

Punë të kryera

Bar, Rana e hedhun Shengjin
Bar, Rana e hedhun Shengjin
Tenda Vela ne Havana,Dhermi
Tenda Vela ne Havana,Dhermi
Tenda me konstruksion Blealbi, Durres
Tenda me konstruksion Blealbi, Durres
Tenda lokali tek Kampi i punetoreve, Sarande
Tenda lokali tek Kampi i punetoreve, Sarande
Tenda tek Kompleksi Fari
Tenda tek Kompleksi Fari
Tenda kamioni Belino
Tenda kamioni Belino
Tende dielli ne Budva
Tende dielli ne Budva
Tenda kamioni Glina
Tenda kamioni Glina
Mushama per kamiona te medhenj
Mushama per kamiona te medhenj
Tenda per stadiume, tribuna
Tenda per stadiume, tribuna
Tende dielli per restorante
Tende dielli per restorante
Tenda per ambjente sportive
Tenda per ambjente sportive
Tenda promocioni
Tenda promocioni
Vila DAM
Vila DAM
Tenda me krah
Tenda me krah
Tenda kamioni
Tenda kamioni
Tenda kamioni te personalizuara
Tenda kamioni te personalizuara
Tend Kamioni me logo
Tend Kamioni me logo
Tenda dielli me krah, Berat
Tenda dielli me krah, Berat
Havana Cuba
Havana Cuba
Gerveni Trasnport
Gerveni Trasnport
Sigal
Sigal
Shahini Ferramenta
Shahini Ferramenta
Tende druri per lokale
Tende druri per lokale
Meshkurti
Meshkurti
Mbulim karrocerie me mushama
Mbulim karrocerie me mushama
Mbulim kamioni me mushama
Mbulim kamioni me mushama
Cagatay
Cagatay
Dast
Dast

Certifikime

Alsper_Certifikim_ Iso_9001

Partnere

DekaPepsiSioen CoatingMulliri i artealsper-partnere-1alsper-partnere-2alsper-partnere-3alsper-partnere-4alsper-partnere-5alsper-partnere-6alsper-partnere-7alsper-partnere-8alsper-partnere-2-9alsper-partnere-2-8alsper-partnere-2-7alsper-partnere-2-6alsper-partnere-2-5alsper-partnere-2-2alsper-partnere-2-1alsper-partnere-2-3