Secondary Adv

Loca & Dinarsu

Adresa: Autostrada Tirane – Durres km 7, Kashar , Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

LOCA Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin i një prej kompanive më prestigjioze në prodhimin e tendave automatike me motorr. Misioni ynë është të ofrojmë shërbim me cilësi të lartë për të siguruar kënaqësinë e vazhdueshme tek klientët.

 

Dinarsu Albania, distributor për Shqipërinë dhe Ballkanin që prej vitit 2001 i një prej kompanive më prestigjioze në industrinë e tekstileve, me më shumë se 200 klientë.

Çfarë ofron

LOCA Albania ofron tenda automatike me ndricim për Bar, Restorant, Vila dhe Tarraca. Hartimi, projektimi dhe instalimi ofrohen nga stafi ynë me korrektësi , cilësi të lartë dhe garanci profesionale. Ne u ofrojmë gjithë klientëve tanë mundësinë për të zgjedhur produktin direkt nga fabrika. Operojmë në treg duke ofruar kosto të ulët për klientet dhe realizimin në kohë të produkteve. Loca është një nga kompanitë kryesore që operon me sistemin Pergola Solution.

 

Dinarsu Albania tregton me shumicë dhe pakicë tapete, mokete , bar artificial , dyshekë dhe materiale pvc për arredimin e shtëpive, zyrave, bizneseve, kënde lojrash dhe ambjenteve kulturore e sportive. Shërbimet e arredimit ofrohen nga stafi ynë me korrektësi, cilësi të lartë dhe garanci profesionale. Operojmë në treg me një shumëllojshmëri dizajnesh dhe ngjyrash duke ofruar kosto të ulët për klientët dhe cilësi të lartë të produkteve. Dinarsu duke qenë  një nga kompanitë lider në industrinë e tekstileve operojmë në treg me cilësi të lartë, shumëllojshmëri dhe cmim konkurrues.

Shërbime

Tenda dielli automatike me motorr
Tenda dielli automatike me motorr
Tenda pergola me ndricim
Tenda pergola me ndricim
Tenda me ndricues per lokale
Tenda me ndricues per lokale
Tenda me motorr per hapje-mbyllje
Tenda me motorr per hapje-mbyllje
Tenda automatike per lokale te hapura
Tenda automatike per lokale te hapura
Tenda automatike vertikale
Tenda automatike vertikale
Tenda dielli per ambjente te medha
Tenda dielli per ambjente te medha
Tenda me hapje automatike
Tenda me hapje automatike
Tenda me ndricim per lokale, bare
Tenda me ndricim per lokale, bare
Tenda me ndricim per veranda, shtepi
Tenda me ndricim per veranda, shtepi
Tenda dielli automatike me ndricim
Tenda dielli automatike me ndricim
Tenda automatike per shtepi
Tenda automatike per shtepi
Tenda me ndricim per vila
Tenda me ndricim per vila
Tenda automatike me motorr per restorante
Tenda automatike me motorr per restorante
Vetrata me sistem palosjeje
Vetrata me sistem palosjeje
Mokete per hotele
Mokete per hotele
Mokete per kende lojrash
Mokete per kende lojrash
Tapete PVC Plastike
Tapete PVC Plastike
Tapete, Mokete per zyra
Tapete, Mokete per zyra
Tapete per shtepi
Tapete per shtepi
Shitje tapetesh
Shitje tapetesh
Tapete per sallon
Tapete per sallon
Tapete per dhoma femijesh
Tapete per dhoma femijesh
Dyqan tapetesh Dinarsu
Dyqan tapetesh Dinarsu
Tapete me figura
Tapete me figura
Tapete dhe rrugica per korridor
Tapete dhe rrugica per korridor
Mokete per dhoma gjumi
Mokete per dhoma gjumi
Mbulesa tavoline
Mbulesa tavoline
Batanije per krevat
Batanije per krevat
Dysheke Dinarsu
Dysheke Dinarsu
Mokete me cilesi dhe ngjyra te ndryshme
Mokete me cilesi dhe ngjyra te ndryshme
Pataqe me modele dhe forma te ndryshme
Pataqe me modele dhe forma te ndryshme
Sixhade
Sixhade
Tapete lekure origjinale
Tapete lekure origjinale
Tapete mendafshi
Tapete mendafshi

Katalogu

Katalog Loca & Dinarsu

Punë të kryera

Loca & Dinarsu1496670020
Loca & Dinarsu1496670039
Loca & Dinarsu1496670058
Loca & Dinarsu1496670073
Loca & Dinarsu1496670082
Loca & Dinarsu1496670093
Loca & Dinarsu1496670105
Loca & Dinarsu1496670115
Loca & Dinarsu1496670128
Loca & Dinarsu1496670141
Loca & Dinarsu1496670154
Loca & Dinarsu1496670165
Loca & Dinarsu1496670204
Loca & Dinarsu1496670218
Loca & Dinarsu1496670231
Loca & Dinarsu1496670243
Loca & Dinarsu1496670253
Loca & Dinarsu1496670277

Video