Secondary Adv

FMI

Adresa: Rruga 29 nentori, 300 metra poshte Sheshit Shqiponja, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

FMI Trade Construction qe prej vitit 2013 ne treg me nje staf te profesionalizuar ne rikonstrukturimin e godinave,ndertimeve civile, konstruksioneve metalike,punimeve te gipsit,rifiniturave .Me nje klientele tejet e kenaqur nga sherbimi nga dita ne dite rritemi duke na ofruar me plot besim pronat e tyre per ti shnderruar nga themelet me korrektesine e duhur dhe me nje kohe rekord.

Çfarë ofron

Duke pasur parasysh faktin qe objektivi jone eshte te marrim nje prone per ta rikonstrukturuar totalisht ,ne ofrojme cdo gje qe eshte e nevojshme per ta arritur kete objektiv duke filluar nga shtrimet e betonit, veshjet e pllakave, parket, termoizolim, hidroizolime, instalimet elektrike,  hidraulike, punimet e dyerve alumini dhe plastike me sistem termik, shtrim apo veshje me mermer,punime dekorative me leter murale, pllaka cimentato etj. Nderkohe qe ne punojme me te tilla sherbime dhe produkte dhe i shesim ato. Ne bashkpunim me njeri tjetrin mundohemi te arrijme me te miren ne treg.

Shërbime

Profile alumini per punime gipsi
Profile alumini per punime gipsi
Termoizolime
Termoizolime
Shtrim, Veshje me mermer
Shtrim, Veshje me mermer
Rikonstruksion shtepie
Rikonstruksion shtepie
Rikonstruksion pallati
Rikonstruksion pallati
Rikonstruksion lokali
Rikonstruksion lokali
Rikonstruksion godinash
Rikonstruksion godinash
Punime rifiniture per fasade
Punime rifiniture per fasade
Punime ndertimi per dyqane,lokale
Punime ndertimi per dyqane,lokale
Punime me pllaka cimentato
Punime me pllaka cimentato
Punime gipsi per lokale
Punime gipsi per lokale
Punime alumini per dyer dritare
Punime alumini per dyer dritare
Fasada dekorative per lokale
Fasada dekorative per lokale
Leter murale
Leter murale
Korniza polisteroli
Korniza polisteroli
Instalime dhe punime hidraulike
Instalime dhe punime hidraulike
Instalime elektrike dhe ndricimi
Instalime elektrike dhe ndricimi
Hidroizolim dyshemeje
Hidroizolim dyshemeje
Vetrata xhami per dyqane
Vetrata xhami per dyqane
Bojra Italiane
Bojra Italiane
Bojra ekologjike
Bojra ekologjike
Bojra me shumice dhe pakice
Bojra me shumice dhe pakice
Vegla pune makita
Vegla pune makita
Tjegulla per shpi
Tjegulla per shpi
Parket per shpi
Parket per shpi

Punë të kryera

FMI1498292842
FMI1498292851
FMI1498292858
FMI1498292866
FMI1498292873
FMI1498292880
FMI1498292886
FMI1498292895
FMI1498292904
FMI1498292914
FMI1498292924
FMI1498292935
FMI1498292943
FMI1498292953
FMI1498292965
FMI1498470839
FMI1498470848
FMI1498470859

Partnere

DastEuroprofilFibranIsomatKnaufvivechrom_endekollvechro