Secondary Adv

NEA 08

 

Përshkrimi

Për ata që e cmojnë kohën dhe nuk mund t`ja lejojnë vetes ta shpërdorojnë atë, për ata të cilët duan të mos provojnë stresin që sjellin kokëcarjet në kantjerin e ndërtimit duke humbur kohë të cmuar dhe stres pafund, N.E.A-08 Shpk ofron paketën e punimeve të ndertimit Celësa në dorë. Ne marrim përsipër të mos ju privojmë nga koha juaj duke ju ofruar shërbime të cilësisë së lartë. Kompania ofron duke filluar nga demontime të ndryshme  për të cilat objekti ka nevojë për të ndryshuar pamjen dhe krijuar imazhe të reja deri në përfundimin e punimeve sipas kërkesave dhe gustove të kësaj kategorie njerëzish për të cilët koha është e cmuar.

 

Për klientët tanë kompania ofron sistemet e thata të gipsit ku përfshihen  mure, tavane, dekore të ndryshme, fasada me panele cimento etj. Gjithashtu në vazhdim të procesit ofrohen punimet e ndryshme të patinimeve tradicionale dhe dekorative, lyerjeve tradicionale dhe decorative, suvatimeve të ndryshme me llac, suva dekorative grafiato etj.


Instalimet elektrike dhe hidraulike ofrohen nga stafi ynë profesional duke ndërthurur dhe bashkërenditur  procese delikate për të cilat teknikët e kompanisë  janë  gjithnjë  të pranishëm në mbikqyrjen e mbarëvajtjes së punimeve. Strukturat e  ndryshme metalike janë një armë e fortë e kompanisë duke sjellë nga punimet dekorative të hekurit si kangjella, tavolina, karrike etj, deri në strukturat e mëdha metalike si ndërtesat industriale, kapanone, struktura të mëdha mbulimi objektesh si cati ,soleta metalike etj.


Një proces shumë i rëndësishëm të cilit kompania i ofron kujdes të vecantë është ai i izolimeve hidrike dhe termike. Duke ofruar sisteme nga më të thjeshtat deri në ato më të ndërlikuarat, izolimet tona hidrike vijnë me një garanci të gjatë duke ofruar materiale  shume cilësore dhe punëtori me shumë eksperiencë.

Përsa i përket izolimeve termike, kompania ofron nga sistemet e shumta të markave si Knauf, Rigips etj, deri në sistemet termike të Isotherm të cilat finalizohen me sistemin shumë eficent kapote dhe suvave artistike grafiato si Bower, Saint Gobain etj. Punimet në objektet të cilat na besohen, finalizohen gjithnjë me mobilerinë e prodhuar prej nesh në një ndërtesë prej 1500 m2 duke sjellë finesën dhe elegancën për të cilat klientela jonë na ngarkon me përgjegjesi. Ne premtojmë se bashkepunimi me këtë shoqëri prestigjoze në tregun shqiptar, do jetë zgjedhja juaj më e mirë.

Çfarë ofron

Kompania ofron paketën *CELSA NE DORE* ku përfshihen:

1. Sistemet e thata

2. Fasada termike

3. Konstruksione metalike

4. Lyerje të ndryshme

5. Parkete

6. Sisteme hidrike dhe elektrike

7. Sisteme hidraulike

8. Izolime termike të brendshme

9. Punime elektrike

10. Punime fasada termike

11. Punime gipsi

12. Punime hekuri

13. Punime marangozerie e deri në finiturën e fundit të mobilerisë

 

Gjithashtu, kompania ka ofruar në treg trendin më te ri të ndërtesave të banimit me sisteme të thata. Për me shume info vizitoni faqen tonë të webit www.vilaime.com.

Shërbime

Punime gipsi per shtepi
Punime gipsi per shtepi
Dekore gipsi per tavan
Dekore gipsi per tavan
Tavan gipsi me hark
Tavan gipsi me hark
Tavan gipsi per lokale
Tavan gipsi per lokale
Tavan i varur me gips
Tavan i varur me gips
Tavan gipsi me ndricim
Tavan gipsi me ndricim
Kupola gipsi
Kupola gipsi
Mure gipsi me hark
Mure gipsi me hark
Ndarje zyrash me mur gipsi
Ndarje zyrash me mur gipsi
Ndarje zyrash me gips
Ndarje zyrash me gips
Konstruksione hekuri per ndertesa
Konstruksione hekuri per ndertesa
Ndertim konstruksionesh metalike
Ndertim konstruksionesh metalike
Izolime termike te brendshme
Izolime termike te brendshme
Instalime te linjave te fuqise
Instalime te linjave te fuqise
Izolime hidrike
Izolime hidrike
Instalim Panele industriale
Instalim Panele industriale
Punime elektrike per lokale
Punime elektrike per lokale
Instalime elektrike per fabrika
Instalime elektrike per fabrika
Pergatitje paneli elektrik
Pergatitje paneli elektrik
Instalime elektrike komerciale
Instalime elektrike komerciale
Instalime data
Instalime data
Instalime qendrore
Instalime qendrore
Instalime dysheme termike
Instalime dysheme termike
Punime izolime hidrike
Punime izolime hidrike
Punime hidraulike te pergjithshme
Punime hidraulike te pergjithshme
Fasada te thata
Fasada te thata
Fasada termike per vila
Fasada termike per vila
Punime per fasada termike
Punime per fasada termike
Prodhime druri
Prodhime druri
Sisteme te thata per fasada
Sisteme te thata per fasada
Punime marangozerie
Punime marangozerie
Ndertim rrufeprites
Ndertim rrufeprites
Fasade e termoizoluar per shtepi
Fasade e termoizoluar per shtepi
Ndricim me tavan gipsi
Ndricim me tavan gipsi
Arredim komplet per lokale
Arredim komplet per lokale
Mobilim baresh
Mobilim baresh
Mobilim per dhome femijesh
Mobilim per dhome femijesh
Mobilim kuzhinash gatimi
Mobilim kuzhinash gatimi
Mobilje per ambjente te jashtme
Mobilje per ambjente te jashtme
Shtrim parketi
Shtrim parketi

Punë të kryera

Izolim termik fasade
Izolim termik fasade
Fasade termike Vlore
Fasade termike Vlore
Fasada termike Tepelene
Fasada termike Tepelene
Fasade termike per vile, Korce
Fasade termike per vile, Korce
Izolim me lesh guri, Peqin
Izolim me lesh guri, Peqin
Fasade termike shtepi private, Lac
Fasade termike shtepi private, Lac
Termoizolim fasade Fush-Kruje
Termoizolim fasade Fush-Kruje
Termoizolim banese Sauk
Termoizolim banese Sauk
Ndertim vile Sauk
Ndertim vile Sauk
Ndertim shtepie private
Ndertim shtepie private
Konstruksion metalik, Spille
Konstruksion metalik, Spille
Magazine, Porto Romano
Magazine, Porto Romano
Ndertim kapanoni industrial
Ndertim kapanoni industrial
Kapanon, Erseke
Kapanon, Erseke
Ndertim vile me celesa ne dore
Ndertim vile me celesa ne dore
Tavan dekor gips dhe fiber
Tavan dekor gips dhe fiber
Paneli elektrik vodafone M Shyri
Paneli elektrik vodafone M Shyri
Instalime te pergjithshme Vodafone
Instalime te pergjithshme Vodafone
Fabrike Dural
Fabrike Dural
Ndricim dyqani, Vodafone
Ndricim dyqani, Vodafone
Mobilim kuzhinash gatimi
Mobilim kuzhinash gatimi
Arredim lokalesh
Arredim lokalesh
Mobilim zyrash
Mobilim zyrash
Mobilim per dhome femijesh
Mobilim per dhome femijesh