Secondary Adv

A&V-GAS SH.A

Adresa: Vaqarr, Arane, km 1, Tirane, Albania

Dergoji email
kompanise


 

Përshkrimi

E themeluar në vitin 2009, A & V-GAS SH.A është një kompani tregtare shqiptare në tregjet LPG. Gjithashtu ne zotërojmë portin Romano, që është një shoqëri aksionare e themeluar më 28.10.2003. Kompania jonë përfaqëson kompaninë më të rëndësishme që vepron në tregun shqiptar. Ne operojmë jo vetëm brenda vendit , por edhe në rajonin e Ballkanit duke përfshirë tregun e Malit të Zi, Kosovës, tregun maqedonas dhe atë grek. Së bashku me anëtarët nga një gamë e gjerë e industrive mbështetëse, distributori i A & V-GAS SH.A ka luajtur një rol kyç në arritjen e avancimit të industrisë LPG në të gjithë rajonin dhe më gjerë.

Çfarë ofron

A & V - GAS Sh.A shpërndan shtatëdhjetë për qind të LPG për ngrohje të shitur në të gjithë Shqipërinë dhe shpërndan më shumë se një të tretën e të gjithë LPG të shitur në Ballkan. Kapaciteti i shpërndarjes së A & V - GAS SH.A është 5 000 ton në muaj, por po rritet çdo ditë për shkak të pozicionit të favorshëm (në qendër të Shqipërisë) dhe bashkëpunimit me kompani të tjera si Romano Port SH.A (shërbimi i tubacioneve) dhe Inter Gas SH .A (shërbimi i depozitave).

Transport gazi ne shtepi

Shërbime

Kompani per shpendarje gazi
Kompani per shpendarje gazi
Bombula gazi per biznese
Bombula gazi per biznese
Bombula gazi per ngrohje
Bombula gazi per ngrohje
Furnizues me gaz
Furnizues me gaz
Distributor gazi
Distributor gazi
Import eksport gazi
Import eksport gazi
Bombula gazi per shtepi
Bombula gazi per shtepi
Mbushje bombulash me gaz
Mbushje bombulash me gaz
Montim linjash teknologjike per gaz
Montim linjash teknologjike per gaz
Furnizim anijesh me gaz
Furnizim anijesh me gaz
Furnizim gazi me autobote
Furnizim gazi me autobote
Furnizim me LPG
Furnizim me LPG
Instalim linjash gazi
Instalim linjash gazi
Sherbim taksi per gaz
Sherbim taksi per gaz
Tuba fleksibel per shperndarje gazi
Tuba fleksibel per shperndarje gazi
Shperndares gazi me 4 dalje
Shperndares gazi me 4 dalje
Rregullatore te presionit te ulet
Rregullatore te presionit te ulet
Rregullatore gazi te presionit te larte
Rregullatore gazi te presionit te larte
Rregullatore per bombula gazi
Rregullatore per bombula gazi
Rakorderi gazi
Rakorderi gazi
Aksesore gazi
Aksesore gazi
Furnizim gazi me shumice shitje gazi
Furnizim gazi me shumice shitje gazi
Makineri per mbushjen e bombolave
Makineri per mbushjen e bombolave
Mbushje e bombolave me gaz
Mbushje e bombolave me gaz
Mbushje e boteve me gaz
Mbushje e boteve me gaz
Pompe ngarkimi per gaz
Pompe ngarkimi per gaz

Historiku

Shoqeria ROMANO PORT sh.a. Është themeluar ligjerisht në 28 tetor. 2003 nga aksioneret e saj.  Qellimi dhe vazhdimesia e kesaj shoqerie ne marredhenie me shtetin Shqipetar eshte ndertimi, shfrytezimi i nje Porti per shkarkimin e gazrave te lengshem dhe LPG, sipas te gjitha dispozitave dhe ligjeve ne fuqi.


Ky planifikim ka qene për keto arsye:
Importi i naftës dhe GLN - se janë rritur shumë shpejt
Përfundimi i afatit të depozitimit të naftës në portin e Durrësit.
Ky port ndodhet 6.5 km ne veri te qytetit te Durresit.
Depozitat e naftës nuk janë aktiviteti i parashikuar i Romano Port. KY aktivitet do te kryhet nga importuesit / shperndares te ndryshem. Aktualisht në zonën e Porto Romanos, kanë ndërtuar depozitat e naftës me kapacitet 20.000 m3 dhe depozitat e LPG me kapacitet 10.000 m3, përkatësisht kompanitë Rira Oil dhe Inter Gaz, si dhe po vazhdojnë punimet për ndërtimin e depozitave kompanitë e tjara si: ELDA , KASTRATI, ANOIL, TACI - OIL.
Terminali mund të kryejë kapacitetet maksimale të anijeve dhe operimin e duhur për 9000 ton GLN si dhe 16.000 ton nafte.

Partnere

avgasavgas distributionagcintergaz

Certifikime