Secondary Adv

MARI shpk

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Kompania jonë “MARI” sh.p.k  operon që në vitin 1999 si fryt i një bashkëpunimi italo-shqiptar në sektorin e Furnizimit të  Produkteve profesionale për Hotele, Bare, Restorante, Fast Food, Qendra Bisnesi, Lavanderi, Ente Publike etj - duke qenë pranë  klientëve të sajë me një gamë të gjerë produktesh profesionale  ku Cilësia  - Vazhdueshmëria – Cmimi – Korrektësia – Zgjidhja e problemeve tuaja janë motoja jonë. Forca jonë është eksperienca shumëvjeçare në këtë sektor, skuadra e motivuar e punonjësve tanë me eksperiencë si dhe partneriteti me furnitorë prestigjozë me produkte të çertifikuara sipas normativave CEE për të ndihmuar klientët tanë të përballojnë sfidën e ndryshimit .

Prej vitit 2013 kemi filluar prodhimin e komplet  linjës së letrave për përdorim higjenik si Peshqir Letre Letër Higjenike M.Jumbo , Letër Rulon për Sensor , Letër Pastrimi etj. Prej vitit 2014 kemi filluar bashkëpunimin me kompaninë prestigjoze ITALCHIMICA duke u bërë lider në tregun shqiptar të produkteve të detergjentëve profesionale për të gjithë sektorët nëpërmjet markës SANITEC. Ne kryejmë personalisht Importimin , Magazinimin Shitjen dhe Shpërndarjen nëpërmjet strukturave tona me personel të kualifikuar komplet në dispozicion të klientëve tanë.

 

Çfarë ofron

•    UNIFORMA PROFESIONALE
•    TEKSTILE HOTELERIE SI MBULESA TAVOLINE ,SUPRINA ,PECETA  ETJENE KUZHINE
•    DETERGJENTE  & PRODUKTE PASTRIMI & HIGJENE PROFESIONALE
•    DISTRIBUTORE PER LETER,LENG SAPUNI &PARFUM PER PERDORIM HIGJENIK
•    KIMIKATE PER PASTRIMIN E UJIT TE PISHINES & ASISTENCE
•    DETERSIVE  DHE PRODUKTE PROFESIONALE  PER LAVANDERI,PASTRIM KIMIK
•    ARTIKUJ KORTEZIE NJEPERDORIMESHE PER HOTERI
•    ARTIKUJ TE # PER BARE,HOTELE,RESTORANTE ,PAB,PICERI ,QENDRA ESTETIKE,QENDRA SPITALORE,CATERING ,FAST FOOD ,ENTE PUBLIKE ETJ
•    DETERGJENTE & POMPA &ASISTENCE PER LAVASTOVILJE PROFESIONALE
•    KONSULENCE & ATRECATURA&PRODUKTE PER ORGANIZIMIN  E BUFFET & BREAKFAST ,PRODUKTE NJEPERDORIMSHE USHQIMORE PER HOTELERI
•    DISTRIBUTOR PER PIJE TE NGROHTA & FTOHTA PER MENGJESIN, BUFFET & COFFEBREAK
 
CDO PRODUKT – PROFESIONAL – MADE IN ITALY
NA PROVONI DHE DO SHIHNI DIFERENCEN – ME NE ME PROFESIONALE !

 

Shërbime

Artikuj hotelerie
Artikuj hotelerie
Tekstile per restorante, hotele, bare
Tekstile per restorante, hotele, bare
Uniforma profesionale
Uniforma profesionale
Paisje profesionale per hoteleri
Paisje profesionale per hoteleri
Materiale higjenike
Materiale higjenike
Ene kuzhine profesionale
Ene kuzhine profesionale
Detergjente Sanitec
Detergjente Sanitec
Artikuj pastrimi
Artikuj pastrimi
Distributor letre per hotele, bare,restorante
Distributor letre per hotele, bare,restorante
Distributor per sapun likuid
Distributor per sapun likuid
Gota qelqi te gjitha llojeve
Gota qelqi te gjitha llojeve
Makineri dhe paisje pastrimi
Makineri dhe paisje pastrimi
Paisje profesionale per restorante, hoteleri
Paisje profesionale per restorante, hoteleri
Pjata porcelani
Pjata porcelani
Produkte profesionale per pastrim kimik
Produkte profesionale per pastrim kimik
Sapun dhe Shampo per hoteleri
Sapun dhe Shampo per hoteleri
Servise komplete Luge, Pirun, Thika
Servise komplete Luge, Pirun, Thika
Tharese duarsh
Tharese duarsh
Aksesore kuzhine per hoteleri dhe restorante
Aksesore kuzhine per hoteleri dhe restorante
Aksesore per piceri
Aksesore per piceri

Historiku

Kompania jonë MARI shpk operon që në vitin 1999 si fryt i një bashkëpunimi italo-shqiptar në sektorin e Furnizimit të  Produkteve profesionale për Hotele, Bare , Restorante , Fast Food , Qendra Bisnesi, Lavanderi, Ente Publike etj - duke qenë pranë  klientëve të saj me një gamë të gjerë  produktesh profesionale  ku Cilësia  - Vazhdueshmëria – Cmimi – Korrektësia – Zgjidhja e problemeve tuaja janë motoja jonë.

Partnere

mari-partnere-01mari-partnere-02mari-partnere-03mari-partnere-04mari-partnere-06mari-partnere-07mari-partnere-08mari-partnere-09mari-partnere-10mari-partnere-11mari-partnere-12mari-partnere-13mari-partnere-14mari-partnere-15mari-partnere-16mari-partnere-17mari-partnere-18

Filiale