Secondary Adv

GJERGJI H TEKSTIL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

GJERGJI H TEKSTIL është distributori më i madh i shitjes me shumicë të tekstileve me metrazh që nga viti 1994. Në magazinat tona do të gjeni të gjitha llojet e copave (puplina të pambukta, sintetike, me përzierje, fanellatë, dok, astar, akllas, damask, tyle, theke zbukurimi) për hoteleri, bar-restorante, materiale për uniforma dhe veshje pune, tapiceri, tekstile për shtëpitë dhe bizneset  tuaja dhe për prodhimin e veshjeve. Të gjithë artikujt që në tregtojmë karakterizohen nga cilësi të ndyshme, shumëllojshmeri ngjyrash dhe dizenjosh.  Ju mirëpresim të na vizitoni pranë magazinave tona të shumicës.

Çfarë ofron

GJERGJI H TEKSTIL i kushton vëmëndje të vecantë linjave të hotelerisë, bareve, restoranteve, tapicerisë, materialeve për uniforma të ndryshme dhe dekoreve, ku secili gjen atë që kërkon me cmimet më konkuruese në treg. Jemi të përkushtuar, për të plotësuar të gjitha kërkesat e klientëve tanë duke marrë në konsideratë cdo sugjerim apo ide të dhënë prej tyre, për të bërë të mundur realizimin perfekt të asaj c’ka ata kërkojnë.

Shërbime

Metrazhe me shumice dhe pakice
Metrazhe me shumice dhe pakice
Metrazhe per uniforma, veshje pune
Metrazhe per uniforma, veshje pune
Metrazhe dhe copa per perde
Metrazhe dhe copa per perde
Metrazhe copa per kolltuqe divane
Metrazhe copa per kolltuqe divane
Tekstile per rrobaqepsi
Tekstile per rrobaqepsi
Tekstile me shumice dhe pakice
Tekstile me shumice dhe pakice
Copa per carcafe dhe mbulesa
Copa per carcafe dhe mbulesa
Metrazhe per kile
Metrazhe per kile
Copa per mbulesa tavoline
Copa per mbulesa tavoline
Carcafe fanellate per dhoma femijesh
Carcafe fanellate per dhoma femijesh
Copa per carcafe dhe jorgane
Copa per carcafe dhe jorgane
Jorgane dhe mbulesa krevati per hoteleri
Jorgane dhe mbulesa krevati per hoteleri
Carcafe 100 per qind pambuk
Carcafe 100 per qind pambuk
Carcafe per hoteleri
Carcafe per hoteleri
Metrazhe per mbulesa krevati, kellef jasteku
Metrazhe per mbulesa krevati, kellef jasteku
Kuverta per krevate
Kuverta per krevate
Jorgan dhe kellefe per krevate
Jorgan dhe kellefe per krevate
Jorgan per femije
Jorgan per femije
Arredim total per restorante dhe lokale
Arredim total per restorante dhe lokale
Sete mbulesash, pecetash per restorante, hoteleri
Sete mbulesash, pecetash per restorante, hoteleri
Metrazhe per copa tavolinash
Metrazhe per copa tavolinash
Mbulesa per tavolina ngrenie
Mbulesa per tavolina ngrenie
Copa per mbulesa tavolinash
Copa per mbulesa tavolinash
Uniforma hotelerie,lokalesh,restorantesh
Uniforma hotelerie,lokalesh,restorantesh
Mbulesa karrigesh
Mbulesa karrigesh
Cope per karrike restorantesh
Cope per karrike restorantesh
Karrike per bare dhe restorante
Karrike per bare dhe restorante
Sete pjatash per restorante
Sete pjatash per restorante
Aksesore zbukurues per tavolina ngrenie
Aksesore zbukurues per tavolina ngrenie
Komplete pjatash klasike
Komplete pjatash klasike

Punë të kryera

GJERGJI H TEKSTIL1511868697
GJERGJI H TEKSTIL1511868989
GJERGJI H TEKSTIL1511869000
GJERGJI H TEKSTIL1511869011
GJERGJI H TEKSTIL1511869019
GJERGJI H TEKSTIL1511869044
GJERGJI H TEKSTIL1511869055
GJERGJI H TEKSTIL1511869064
GJERGJI H TEKSTIL1511869080
GJERGJI H TEKSTIL1511869092
GJERGJI H TEKSTIL1511869103
GJERGJI H TEKSTIL1511869111
GJERGJI H TEKSTIL1523949473
GJERGJI H TEKSTIL1523949493
GJERGJI H TEKSTIL1523949514
GJERGJI H TEKSTIL1523949533
GJERGJI H TEKSTIL1523949558
GJERGJI H TEKSTIL1523949575

Video