Secondary Adv

PRONTO CASA

 

Përshkrimi

06.04.2016 data kur KOMPANIA SIGURIMIT PRONTO CASA MULTISERVIZI ALBANIA u themelua për të qënë më tej. Kompania e parë,unike e çertifikuar në llojin e saj, me qëllimin për të qënë Risi e Kohëve Moderne. Ku vetëm nëpërmjet kryerjes së Abonimit në një nga Paketat Familjare/Biznes të sigurohen nevojat reale të qytetarëve të Tiranës 24h/24! S'eshte një mirazh apo një fjali klishe,boshe!

 

Realisht ne mundësojmë eleminimin e Streseve të Përditshmërisë:
-Shpenzimet pa kriter per hakun e një shërbimi dhe shpenzimet e transportit për të gjetur një individ për ta kryer kete sherbim...
-Kalvarin e oreve të gjata të kërkimit dhe te pritjes...   
            
Kënaqesia e abonentit dhe karakteristrikat e shërbimeve të ofruara nga Kompania janë themelore për suksesin
dhe prosperitetin e vetë Kompanisë.

Çfarë ofron

|Kurse Para,Kurse Kohë,Jeto pa Stres!|

~ Luksin e te pasurit në cdo moment zgjidhjen e çdo problemi riparues qoftë ky i fundit i pa konsiderueshëm nga shumë te tjere,devotshmëria nga ana jonë është e pakushtzuar.
~ Efikasitetin në kryerjen e shërbimeve me profesionalizëm dhe përkushtim.
~ Sigurinë e një stafi profesional dhe të përgjegjshëm,për të cilët çdo abonent do të jetë i qetë se kë do te fusi brënda.
~ Komoditetin e të qënit gjithnjë në rehatinë tuaj ndërkohë që problemi qe ju ka shqetësuar është duke u rregulluar,
qofshi ju të pranishëm apo ne distancë në atë moment.

Kompania Sigurimit Pronto Casa Multiservizi Albania,vetëm nëpërmjet Abonimit në një nga Paketat Familjare/Biznes mundëson Siguracionin e Problemeve Tuaja 24h/24!

Ne zgjidhim problemet e së tashmes,tek ne nuk siguroheni për të ardhmen e largët për të cilën është e panjohur
për secilin prej nesh! Me ju dhe për ju ne cdo moment vështirësie!.
Siguroni Problemet e Shtëpisë/Biznesit Tuaj 24h/24!

 

Shërbime

Riparim mobiljesh, dyer, grila dhe dritare
Riparim mobiljesh, dyer, grila dhe dritare
Riparime elektrike
Riparime elektrike
Riparime elektroshtepiake
Riparime elektroshtepiake
Riparime gipsi, punime me gips
Riparime gipsi, punime me gips
Riparime hidraulike
Riparime hidraulike
Riparime kartonxhesi
Riparime kartonxhesi
Riparime lyerje me boje
Riparime lyerje me boje
Riparime pllakash, parketi
Riparime pllakash, parketi
Studio arkitekture
Studio arkitekture
Transport per mobilje
Transport per mobilje
Sherbime periodike kopshtarie
Sherbime periodike kopshtarie
Kompani  mirembajtje elektrike, hidraulike dhe lyerje
Kompani mirembajtje elektrike, hidraulike dhe lyerje
Kompani mirembajte me abonim, pagese mujore
Kompani mirembajte me abonim, pagese mujore
Kompani per mirembajtje te shtepive, dyqaneve, hoteleve biznesit
Kompani per mirembajtje te shtepive, dyqaneve, hoteleve biznesit
Kompani per punime te brendshme ne shtepi
Kompani per punime te brendshme ne shtepi
Kompani sigurimi per biznese
Kompani sigurimi per biznese
Kompani sigurimi per shtepi
Kompani sigurimi per shtepi
Lyerje dhe Rinovime shtepi, vile, apartamentesh
Lyerje dhe Rinovime shtepi, vile, apartamentesh
Mirembajtje dhe zevendesim pllakash per shtepi
Mirembajtje dhe zevendesim pllakash per shtepi
Mirembajtje e pajisjeve elektroshtepiake
Mirembajtje e pajisjeve elektroshtepiake
Mirembajtje hidraulike per godina banimi
Mirembajtje hidraulike per godina banimi
Mirembajtje periodike per shtepi, dyqane, zyra, hotele
Mirembajtje periodike per shtepi, dyqane, zyra, hotele
Punime elektrike per biznese
Punime elektrike per biznese
Riparim i dyer dritareve per shtepi, zyra
Riparim i dyer dritareve per shtepi, zyra
Riparime dhe rikonstruksione ne shtepi
Riparime dhe rikonstruksione ne shtepi
Sherbime mirembajtje per shtepi hotele dyqane dhe zyra
Sherbime mirembajtje per shtepi hotele dyqane dhe zyra
Sherbime mirembajtje per shtepi
Sherbime mirembajtje per shtepi
Sherbime mirembajtje per zyra
Sherbime mirembajtje per zyra
Vendosje dhe shtrim pllakash per shtepi
Vendosje dhe shtrim pllakash per shtepi
Zevendesim i pompes se ujit per apartamente
Zevendesim i pompes se ujit per apartamente
Riparues elektroshtepiakesh
Riparues elektroshtepiakesh
Hidraulik dhe elektricist
Hidraulik dhe elektricist

Katalogu

Katalog PRONTO CASA
Katalog PRONTO CASA
Katalog PRONTO CASA

Broshura