Secondary Adv

Egnatia Group

Adresa:Ish-uzina e autotraktoreve 50 m mbi News 24, Shkozë, Albania

Dergoji email
kompanise

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Egnatia Group  është firmë e re në tregun e ndërtimit, pjesë e Hysenbelliu Group. Presidenti i kompanisë është Irfan Hysenbelliu, ndërkohë që Egnatia Group rrjedh nga kompania Erjoni shpk, e cila ka vite eksperiencë në fushën e ndërtimit. Ka si qëllim të zhvillojë zonën e ish uzinës së autotraktorëve, praktikisht me ndërtime të reja dhe me vende rekreacioni midis pallateve.

Çfarë ofron

Egnatia Group ndërton dhe projekton objekte banimi. Qëllimi i kompanisë është të ndërtojë më cilësi dhe korrektësi duke ju ofruar klienteve te saj apartamente komode dhe shtëpi të ndërtuara në kohë. Ofron më të mirën në treg sipas standarteve të BE-së.

Shërbime

Komplekse banimi bashkekohore
Komplekse banimi bashkekohore
Ndertim rezidenca Banimi
Ndertim rezidenca Banimi
Ndertim vilash
Ndertim vilash
Ndertime pallatesh
Ndertime pallatesh
Ndertime te pergjithshme
Ndertime te pergjithshme

Pune te kryera

acp.al Egnatia pune te kryera_0001_cam01_final_peme
Kompleks Rezidencial Banimi tek Ish-uzina Autotraktorëve,Shkozë