Secondary Adv

Lamthi Business

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 68 90 99 009

 

Përshkrimi

Lamthi Business sh.p.k, me një eksperiencë shumë vjeçare në tregun Italian, vjen fuqishëm edhe në tregun shqiptar që prej vitit 2009, si lider i markave Europiane më të njohura në fushën e termo-hidraulikës dhe teknologjisë së ujit. Për të ofruar produktet më të kërkuara dhe cilësore në treg, sjellim pranë jush ekskluzivitetin e disa prej markave më të njohura në tregun Italian, Gjerman por edhe në rang botëror. Materialet dhe produktet që tregtohen janë të teknologjisë së kohëve të fundit.

Çfarë ofron

Lamthi Business Sh.p.k është distributor ekskluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane, të njohur në gjithë botën. Ne si kompani, me eksperiencën që kemi, marrim përsipër dhe realizojmë punimet si më poshtë:

 

- Ideime, projektime dhe ndertime pishinash ne Tirane dhe Shqiperi; 

- Ndertime qendrash SPA; 

- Realizime dhoma kripe per qendra trajtimi Spa; 

- Realizime Hamame (banjo turke);

- Impiante hidraulike civile dhe industrialë; 

- Impiante për sisteme ngrohje;Impiante për sisteme ftohje;

- Impiante aspirimi, kondicionimi, dhe ventilimi;

- Impiante kundra zjarrit; 

- Impiante pishinash, saunash dhe hamamesh.

 

Ne marrim përsipër ralizimin dhe përfundimin e këtyre impianteve sipas projektit ose cfarëdo lloj ideje tuajën. Ne projektojmë dhe realizojmë pishina të jashtme dhe të brendshme. Sisteme filtrimi të ujit si dhe sistem ngrohje për ujin e pishinave. Ofrojmë gjithashtu materiale dhe aksesorë për mirëmbajtjen e pishinave tuaja.

 

PANELET DIELLORE PLEION

 

ECLIPSE- PANELI I PARË INTELIGJENT ME SISTEMIN KUNDËR KALIMIT NË AVULL.
Ruan efikasitetin dhe mbron të gjithë sistemin e ngrohjes diellore 365 ditë në vit. Një sistem revolucionar i zvogëlimit mban eficencën e duhur dhe mbron gjithë impiantin diellor termik 365 ditë në vit. Një revolucion i sistemit me mbyllje të kapakëve rrotullues, të cilët janë kontrolluar nga grupi komandues. Mikroprocesori i integruar jep mundësinë e mbylljes dhe hapjes në mënyrë automatike ose manuale të të gjithë sipërfaqjes së panelit diellor.

 

SISTEMI ECO FRESH ECLIPSE NJË SISTEM DIELLOR REVOLUCIONAR
Me stacionin e integruar diellor dhe modulin e prodhimit me ujë të nxehtë e 20 l/min të thjeshtë për t`u instaluar, sistemet ECO FRESH me cirkulators kanë efikasitet shumë të lartë elektronik dhe janë të përsosur për të plotësuar sistemin tuaj të ngrohjes. Sistemi anti-gjendje amullie ECLIPSE.

 

UJË I NXEHTË GRATIS NGA DIELLI GJATË GJITHË VITIT
Sistemet diellore me stacionin e integruar diellor dhe njësia e kontrollit për prodhimin e ujit të ngrohtë. Për përdorim dhe vakum të brendshëm, mbledhje me rreze X nga 10-15 me ekskluzivitet 3 tuba të integruar, i cili garanton rendimentin optimal të energjisë sidomos në dimër +15% të efikasitetit.

Shërbime

Bide dhe Wc per banjo
Bide dhe Wc per banjo
Bide dhe Wc porcelani
Bide dhe Wc porcelani
Hidrosanitare porcelani
Hidrosanitare porcelani
Kabina dushi
Kabina dushi
Mishelatore per dush Fiore
Mishelatore per dush Fiore
Pllaka italiane
Pllaka italiane
Pllaka porcelani
Pllaka porcelani
Rubineta per bide, lavaman, lavapjate
Rubineta per bide, lavaman, lavapjate
Boliere dhe akumulatore uji
Boliere dhe akumulatore uji
Oxhake me pelet
Oxhake me pelet
Panele diellore
Panele diellore
Sistem per ngrohje nen dysheme
Sistem per ngrohje nen dysheme
Soba me pelet
Soba me pelet
BRAGA dhe reduksione
BRAGA dhe reduksione
Filtra uji
Filtra uji
Kaseta shkarkimi te jashtme dhe inkaso
Kaseta shkarkimi te jashtme dhe inkaso
Kolektore
Kolektore
Pompa per pishina
Pompa per pishina
Pompa uji
Pompa uji
Sifona dhe pileta
Sifona dhe pileta
Tuba dhe rakorderi blu per shkarkim
Tuba dhe rakorderi blu per shkarkim
Tuba dhe rakorderi plastike
Tuba dhe rakorderi plastike
Tuba gazi
Tuba gazi
Tuba shkarkimi silencioze
Tuba shkarkimi silencioze
Tuba uji multistrat
Tuba uji multistrat
Materiale hidroizoluese
Materiale hidroizoluese
Materiale per izolim termik
Materiale per izolim termik
Vegla pune
Vegla pune
Dhome kripe per qender wellness
Dhome kripe per qender wellness
Dushe emocional
Dushe emocional
Jacuzzi per ambjente te jashtme
Jacuzzi per ambjente te jashtme
Sauna per dhome gjumi
Sauna per dhome gjumi
Vaska me hidromasazh
Vaska me hidromasazh
Ideim, projektim dhe ndertim pishine
Ideim, projektim dhe ndertim pishine
Mirembajtje dhe rikonstruksion pishinash
Mirembajtje dhe rikonstruksion pishinash
Ndertim pishinash per shtepi private
Ndertim pishinash per shtepi private
Ndertime, realizime dhe prodhime dhoma kripe ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime dhoma kripe ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime hamamesh ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime hamamesh ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime saunash ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime saunash ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime SPA ne Tirane dhe Shqiperi
Ndertime, realizime dhe prodhime SPA ne Tirane dhe Shqiperi

Partnere

scp2balice ceramicaazzurracopernitfassa bartolofioregabbaplastgeneral fittingsimolakapriolkaribamarazzipleionpluvitecpozzi ginoriaquaragnoravellisaci-pumpsscrignostoresystermtrendunideltavodichematlaspoolboilernovaDamasteuro bagnoharviaimola ceramicanuovos solarerelaxdesignremsvitruvitwaterpoolpennelli giuliani

Video