Secondary Adv

Agalliu Ferramenta

Adresa:Rruga Nacionale Vlorë - Fier, Skrofotinë,Vlore, Albania

Dergoji email
kompanise

 

Përshkrimi

Agalliu Ferramenta operon në tregun Shqipëtar prej 20 vitesh, fillimisht e specializuar në sektorin e ndërtimit dhe fusha të tjera të lidhura me të. Agalliu Ferramenta u zhvillua më tej duke zgjeruar tregun e produkteve dhe duke u përhapur në tërë vendin në 80% të tregut shqiptar. Agalliu Ferramenta  ka si fokus të aktivitetit, tregtimin me shumicë të makinerive e veglave të punës, tregti me shumicë të vajrave lubrifikante, import eksport të tyre, tregti me shumicë e pakicë të artikujve të ndryshëm industriale.

Kompania Agalliu Ferramenta në fushën e saldimit është distribuitori zyrtar për Shqipërine i grupit Francez Air Liquide Group dhe Saf-Fro e shumë produkte të tjera që dominojnë tregun me materiale cilësore si elektroda Saf-Fro të të gjithave llojeve dhe përmasave, pompa industriale dhe bojra vaji industriale, vegla pune profesionale dhe aksesorë industrialë, tel argoni dhe kavo celiku të një cilësie të lartë. Kompania ka një magazinë rreth 1500 m² me një shumëllojshmëri prej 3000 artikujve të ndryshëm, të gjitha në dispozicion të klientëve.

Çfarë ofron

Kompania Agalliu Ferramenta realizon import-eksport, tregton me shumicë dhe pakicë artikuj të ndryshëm industrialë. Kompania është distributor zyrtar i Saf-Fro për Shqipërinë me elektroda Saf-Fro te të gjitha llojeve dhe përmasave, pompa industriale dhe bojra industriale cilësore, vegla pune profesionale dhe aksesorë industrialë, tel argoni dhe kavo.

Tek  Agalliu Ferramenta do të gjeni: Materiale saldimi;  Bojera industriale Jotum per depozita nafte,botem, anije skafe; Rakorde nafte, tubo presioni, tubo nafte; Vegla pune; Materiale elektrike; Materiale hidraulike; Gjeneratore ; Kompresore; Kompresora per klinika dentare; Pompa uji; Pompa uji me zhytje; Pompa uji industriale; Pompa lavazhi; Fshesa me korent profesionale; Fikes zjarri; Sisteme kunder zjarrit; Shkalle metalike; Krik per makine dhe kamiona ; Trapan; Traspalet elektrike; Traspaleta; Veshje pune ; Sinjalistike rrugore; Rrjeta kantieri; Kepuce pune; Ganxha ; Kavo celiku; Tela saldimi; Tuba uji; Tuba nafte , etj. Kompania realizon në cdo kohë transportin e materialeve dhe jep garanci për cdo produkt që tregton.  Kompania Agalliu Ferramenta kujdeset që të ofrojë produktet më të mira të markave ndërkombëtare me cilësi dhe standarte sipas të gjithave direktivave të Bashkimit Europian.

Shërbime

Disqe preres dhe vegla pune
Disqe preres dhe vegla pune
Disqe prerese per hekur
Disqe prerese per hekur
Elektroda saldimi
Elektroda saldimi
Elektromotorra
Elektromotorra
Ganxha per ngritje peshash
Ganxha per ngritje peshash
Magazine per shitje materiale ndertimi
Magazine per shitje materiale ndertimi
Materiale saldimi
Materiale saldimi
Motopompa te fuqive te ndryshme
Motopompa te fuqive te ndryshme
Pompa uji industriale
Pompa uji industriale
Punto per beton
Punto per beton
Rakorderi nafte
Rakorderi nafte
Rakorderi te ndryshme nafte uji dhe vaji
Rakorderi te ndryshme nafte uji dhe vaji
Saracineska presioni
Saracineska presioni
Spraite zhbllokuese
Spraite zhbllokuese
Shkalle hekuri profesionale
Shkalle hekuri profesionale
Tela saldimi
Tela saldimi
Tranxha hekuri elektrike
Tranxha hekuri elektrike
Tubo nafte dhe presioni
Tubo nafte dhe presioni
Tubo nafte dhe vaji per thithje dhe shtytje
Tubo nafte dhe vaji per thithje dhe shtytje
Bojera industriale
Bojera industriale
Bojera Evrila
Bojera Evrila
Bojera industriale cilesore
Bojera industriale cilesore
Materiale ndertimi
Materiale ndertimi
Vegla per servise
Vegla per servise
Veshje sigurie
Veshje sigurie

Katalogu

Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta
Katalog Agalliu Ferramenta

Historiku

Agalliu Ferramenta  i ka fillesat e saj që në vitin 1994 me një dyqanin modest në Skelë. Shoqëria “Agalliu” në fillimet e saj ishte e specializuar në sektorin e ndërtimit dhe fusha të tjera të lidhura me të si: makineri të ndryshme, pompa uji me korent,pompa uji industriale e shtëpiake dhe lloje të tjera pompash nën siglën prestigjoze të markës Matra. Më pas në 05/12/2007 kompania merr statusin si Shoqëri Aksionere  dhe zgjerohet edhe më tej, në një magazinë më të madhe me fokus në tregtimin me shumicë të makinerive e veglave të punës.

Potenciali i blerjes dhe i shitjes u shumëfishua në harkun kohor të 10-viteve duke e detyruar shoqërinë të investonte në ndërtimin e magazinës qëndrore, e cila me kapacitetin e saj do të plotësonte kërkesen në rritje të tregut. Ndër vite kompania  u zhvillua më tej duke zgjeruar tregun e saj të produkteve dhe duke u përhapur në tërë vendin me produktet e saj. Duke ofruar siguri dhe besim në sektorin e ndërtimit.

Partnere

Atlas Copcobeta toolsFiniMosaJotunGierreAzurtelwinSperoniSiderarcoSaf-froden bravendroncoFaitItalmetlace-italia

Filiale

Certifikime